Atostogų su širdies draugu išvykęs plaukų stilistas Ą. Misiukevičius: santykiuose stebuklų nebūna

Charizmatiškasis plaukų stilistas, verslininkas ir nuomonės formuotojas Ąžuolas Misiukevičius džiaugiasi gražiausiomis gyvenimo dienomis – žinomas jaunas vyras vadovauja savo grožio salonui, vysto internetinės parduotuvės verslą, veda internetines laidas, kuria turinį socialiniuose tinkluose, kur jį stebi šimtai tūkstančių sekėjų, ir jau ne vieną mėnesį puoselėja gražius santykius su širdies draugu prancūzu Jeanu, apie kuriuos drąsiai pasakoja ir savo sekėjams.

Profesiniame ir asmeniniame gyvenime laimę suradęs Ą. Misiukevičius yra įsitikinęs – jokia gyvenimo sritis negali būti sėkminga, jei tiesiog sėdėsi ir lauksi, kol kažkas įvyks savaime.

Tokiomis pačiomis taisyklėmis jis vadovaujasi ir kurdamas santykius, tad visai neseniai nusprendė nustebint savo antrą pusę padovanojęs kelionę į Turkiją, kurioje Jean lankėsi pirmą kartą.

„Santykiuose jokių stebuklų nebūna ir sudėtingo recepto tikrai nėra. Jei nori nustebinti antrą pusę, tiesiog imiesi veiksmų, užsakai kelionę ir mėgaujiesi laiku dviese.

Jean Turkijoje lankėsi pirmą kartą, tad jam tai buvo ypatinga patirtis.

Jis mėgavosi kiekviena atostogų minute kartu, turėjome tikrą poilsį, išbandėme visus viešbučio privalumus ir dar kartą įsitikinau, kad norint kokybiško poilsio, reikia rinktis tikrai gerą viešbutį, tikrinti kiekvieną atsiliepimą, o ne tai, kas parodyta jų svetainėse, nes tos nuotraukos kartais visai neatitinka tikrovės“, – apie romantišką kelionę į Antaliją pasakojo plaukų stilistas.

Žinomas vyras patikino, kad pasirinkta atostogų kryptis pasiteisino su kaupu – pora ne tik galėjo atsitraukti nuo darbų ir mėgautis ramybe prie jūros, bet ir aplankyti unikalias vietas regione, kurios nustebino savo grožiu.

„Šios atostogos tikrai buvo pilnos įspūdžių.

Savaitė laiko praėjo labai greitai, tikrai buvo ką veikti, smagi aura, puikus maistas, jūra, saulė.

Norėjau Jean parodyti, kokia graži Turkijos gamta, pakeliavome po apylinkes, aplankėme Kleopatra paplūdimį – jį rekomenduoju pamatyti visiems, kurie vyks į Antaliją, tai nuostabi vieta, o vaizdai tiesiog atimantys žadą“, – įspūdžiais dalijosi Ą. Misiukevičius.

Nors pora neseniai sugrįžo iš atostogų, planuose – dar ne viena kryptis.

Paryžiuje savo meilės istoriją pradėję vaikinai, į šį miestą planuoja sugrįžti jau netrukus.

Tačiau Ą. Misiukevičiaus laukia ir dar nematyta, ypatingą reikšmę turinti vieta.

„Tikrai planuojame daug keliauti ir aplankyti ne vieną šalį.

Nekantriai laukiu ypatingos kelionės – su Jean planuojame keliauti į Karibus, jis nori man aprodyti salas, tokias kaip Gvadelupė ir Martinika, priklausančias Prancūzijos užjūrio regionui – tai yra vieta, iš kurios ir yra kilęs pats Jean“, – ateities planais dalijosi vaikinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Pilna prancūzija tokių spalvotųjų ateivių! Pasirodo ir jie, nusiėmę savo tiurbanus, ištroškę mūsų gležnučių lietuviukų! Kodėl jis nėjo pas profesionalaus seimo gėjaus? Per maža jo, to spalvotojo ale prancūzo, piniginė?! Vargšelis tas stilistas, kad savo marškinius viešai skalbia

Paslepkite

Paslepkite portretas
Nors Nuo vaiku sita straipsni
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių