B. Nicholson: išgirdusi, kad mane vadina verslininke – nusikvatoju

  • Teksto dydis:

Kulinarė, kulinarinių laidų vedėja, žurnalistė, knygų autorė Beata Nicholson tapo pirmosios šių metų LRT televizijos laidos „Gyvenimo spalvos“ heroje. Su žiūrovais ji ne tik dalysis savo istorija, bet kartu su seserimi Odeta taps savanorėmis Vilniaus SOS vaikų kaimo Jaunimo namuose.

„Kai sako, kad esu verslininkė, iš karto pradedu kvatotis ar bent jau nusišypsau. Apie save taip negalvoju – verslininkai turi suprasti, kas yra „excel“ lentelė, mokesčiai, pelnai. Dabar, žinoma, apie tai suprantu daugiau nei pradžioje“, – laidoje sakys Beata.

Keturis vaikus su vyru auginanti Beata taip pat pripažins, kad artimuosius priima kaip dovaną. „Ne kartą esu sakiusi, kad broliai ir seserys – geriausia dovana, kokią tėvai gali duoti savo vaikams. Privatus mokslas, namai, automobiliai – tai niekas. Žinoma, vienturčiai gal stipresni, atsparesni ir kartais nėra kitos išeities, bet turėti brolį ar sesę – didžiulė vertybė. Ypač, jei jie yra artimi“, – pasakos žinoma moteris.

Būtent su seserimi Odeta Beata ir keliaus į Vilniaus SOS vaikų kaimo Jaunimo namus, kur padės savarankiško gyvenimo pradžiai besiruošiantiems jaunuoliams. Beata kartu su daug metų finansiniame sektoriuje dirbusia Odeta padės jiems mokytis planuoti finansus bei duos vertingų kasdienės mitybos patarimų.

Laida „Gyvenimo spalvos“ rodoma trečiadieniais per LRT televiziją, 19.30 val. Sėkmingi žinomi Lietuvos žmonės dienai tampa skirtingų sričių savanoriais. Dalydamiesi savo gyvenimo patirtimi ir laiku, jie ne tik padeda sėkmės stokojantiems, bet ir patys iš naujo susipažįsta su savimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ji

ji  portretas
nulis ,svetimu receptu perasinetoja ir visa " vireja""is jos .

Dido

Dido portretas
Tikra verslininkė, iš šššš...padaro grūdą ir išreklamuoja :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių