Dėl D. Čižausko mirties atšauktas „2 Donatų“ turas ir koncertas „Žalgirio“ arenoje

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pranešta apie grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko mirtį. Ji kardinaliai pakeitė grupės planus, nes dar sausį Donatas su kolega Karoliu Akulavičiumi buvo suplanavę koncertinį turą. Atlikėjo mirtis viską pakeitė.

Sausį „2 Donatai“ turėjo pradėti turą po Lietuvą. Grupės koncertai artimiausiais mėnesiais buvo numatyti Klaipėdoje, Marijampolėje, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Vilkaviškyje, Plungėje, Telšiuose, Utenoje, Kelmėje, Mažeikiuose, Šakiuose.

O balandį buvo suplanuotas didžiausias koncertas grupės karjeroje Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pirmadienio vakarą renginių ir koncertų organizavimo įmonė „Tigris events“ savo feisbuko paskyroje paskelbė informaciją grupės gerbėjams, kurie buvo įsigiję bilietus į „2 Donatų“ koncertinį turą ir didžiausią karjeros koncertą „Žalgirio“ arenoje.

„Liūdniausia įmanoma metų pradžia... Šiandien mus paliko talentingas kūrėjas, atlikėjas Donatas Čižauskas. Nuoširdžiai užjaučiame Donato šeimą, artimuosius, visus, kas mylėjo jį ir vertino jo talentą.

Šiemet turėjo įvykti didžiausias „2 Donatų“ koncertinis turas ir didžiausias karjeros koncertas „Žalgirio“ arenoje. Deja, likimas nusprendė kitaip.

Visiems, įsigijusiems bilietus į „2 Donatų“ koncertus internetu – pinigai bus gražinti automatiškai, niekur papildomai kreiptis nereikia. Jei pirkote bilietus fizinėse kasose – jums reikia kreiptis į bilietai.lt su prašymu gražinti pinigus.

O mums lieka Donato kūryba, jo dainos....

Ilsėkis ramybėje, Donatai!“, – rašoma „Tigris events“ paskyroje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

—-> nu jeigu

—-> nu jeigu portretas
Tu nieko nesupranti. Jis buvo tikras Lietuvos liaudies artistas. Jis lengvai galejo buti pasauline zvaigzde, bet ji trauke lietuva, kaimas, svieziai suarta dirva…

nu jeigu

nu jeigu portretas
vestuviniai ansambliai surenka pilnas arenas tada nezinau

Myliu du donatus

Myliu du donatus portretas
Niekada nepamirsiu ju lietuvisku slageriu “Mama, as tave myliu”, Kaip nuostabu grizti atgal i kaima” ar “Sandra, mano nevystanti gele”. Nuostabus balsai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių