Gabija Li išleidžia naują kūrinį „Galima“: tai atlikėjos laisvės ir individualumo manifestas

Progresyvios popmuzikos atlikėja Gabija Li džiaugiasi nauju singlu „Galima“, anonsuojančiu debiutinį EP albumą. Šis singlas ir vaizdo klipas – laisvės ir individualumo manifestas, sukurtas kartu su prodiuseriu Snorre Bergerudu.

„Man „Galima“ yra apie žmogaus asmeninę laisvę, drąsą gyventi pagal savo taisykles, savo širdies balsą, saviraišką bei savo asmenybės viziją, net kai pasaulis bando pasakyti negalima. Dažnai susiduriame su išgalvotomis taisyklėmis, kurias peržengti nedrąsu, tačiau būtina. Kiekvienas žingsnis, kiekvienas žodis gali tapti laisvės išraiška, padedančia atrasti save“, – dalijosi kūrinio autorė Gabija Liutkevičiūtė.

Prieš metus Gabija Li išleido kūrinius „Krentu“ ir „Aukščiau“, o šiemet ji sugrįžta su nauju singlu bei vaizdo klipu, skelbiančiu šiemet pasirodysiantį kūrėjos EP albumą. Atlikėja neslepia jaudulio, bet tuo pačiu ir džiaugiasi šiuo kūrybiniu etapu, kuris atnešė kūrinį „Galima“.

„Jau ilgą laiką norėjau sukurti išraiškingą skambesį turinčią bei stiprią energiją skleidžiančią dainą, kuri pilnai atspindėtų mane. Kartu su prodiuseriu S. Bergerudu sukūrėme tokį singlą, dėl kurio jaučiuosi užtikrinta ir pasitikinti savimi“, – bendru darbu su S. Bergerudu ir rezultatu džiaugėsi Gabija Li.

Kartu su kūriniu „Galima“ pasirodo ir vaizdo klipas, kurį sukūrė vaizdo menininkė Justė Urbonavičiūtė ir prodiuserė bei vizažistė Dorotėja Sirvydytė. Komanda siekė parodyti visas atlikėjos puses: energingą, piktą, stiprią, pasitikinčią savimi, drąsią, mielą ir atsipalaidavusią. Per tris intensyvias filmavimo dienas buvo apsilankyta net trijuose miestuose, kuriuose sukurti net šeši skirtingi įvaizdžiai. Tačiau Gabija Li neslėpė, kad klipo filmavimus lydėjo ir nenumatyti nuotykiai.

„Pakeliui į pirmą filmavimo lokaciją patekome į avariją, o antrą dieną susižeidžiau ir teko vykti į traumatologijos skyrių. Visgi, nėra to blogo, kas neišeitų į gera – visą įtampą išliejau filmavimo metu. Nepaisant netikėtų išbandymų, muzikinis klipas puikiai išpildė mano viziją“, – klipo filmavimų užkulisiais dalijosi Gabija Li.

Kūrinį „Galima“ galite išgirsti visose muzikos klausymosi platformose, o vaizdo klipas pasirodė „YouTube“. „Galima“ anonsuoja kūrėjos debiutinį EP albumą, kuris pasirodys dar šiemet.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių