Išskirtinis „Šeškių“ interviu: norėjome tai išlaikyti paslaptyje

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 13-ąją pristačiusios dainą „Paleidom“, grupės „Šeškės“ merginos tvirtina, kad jokių užuominų į grupės „69 danguje“ išsiskyrimą kūrinyje nėra. Anot trijų scenos veteranių, tai daina apie vasaros paleidimą ir paskutines atostogų dienas. Apie tai, ką pačios patyrė šią vasarą, ko labiausiai laukia rudenį, ir kuris garsus aktorius yra „Šeškių“ dėmesį prikaustęs lovelasas, merginos pasakojo laidai „Labas vakaras, Lietuva“.

Nors nuo naujienos apie grupės „69 danguje“ išsiskyrimą praėjo jau keli mėnesiai, kalbos ir gandai netyla. Jiems kelią užkerta pačios dainininkės – grupės „Šeškės“ atsiradimo net negalėtų laikyti visiškai nauja pradžia.

„Čia yra antras knygos skyrius“, – sakė grupės narė Goda Alijeva.

Anot grupės „Šeškės“ narės Karinos Krysko, dainoje „Paleidom“ grupė dainuoja apie tai, jog reikia nebijoti atsisveikinti su vasarą patirtais įspūdžiais – juk po metų ateis kita.

„Tai daina apie vasaros pabaigą, kad žmonės prisimintų smagius įspūdžius, susitikimus, meilės istorijas, kurios, deja, praeina, nes vasara baigiasi. Reikia nenusiminti, nes kitą vasarą jų bus dar daugiau“, – sakė K. Krysko.

 

 

Ji pridūrė, kad įsimintiniausias šios vasaros „Šeškių“ nuotykis – klipo filmavimas. Jo metu teko patirti tai, ko grupės narės iki tol net nebuvo bandžiusios.

„Buvo susidorota su aukščio baime, buvo išmokta vairuoti motorolerį. Labai gerai, kad tie klipai yra!“ – kvatojo Ingrida Martinkėnaitė.

G. Alijeva vaizdo klipe sakė vertinanti ne tik patirtas ekstremalias pramogas, bet ir tai, kad jame yra detalių, atskleidžiančių tikrąjį „Šeškių“ būdą.

„Buvo ne tik ekstremalių pramogų, bet ir meniškų, įvairių. Jos tokios, kokios mes ir esame – daugialypės“, – sakė G. Alijeva.

„Šeškių“ nuotr.

Pavyzdžiui, K. Krysko dainos „Paleidom“ vaizdo klipo filmavime pirmąkart išbandė keramiką. Tiesa, praktikos kiek pritrūko.

„Tai sudėtingas procesas. Pirmąkart man nepavyko, dar tikrai reikės pasimokyti, nes išlipdžiau tokį didelį...“ – kolegių juoko sustabdyta sakinį nutraukė K. Krysko.

Nieko nuostabaus – merginos tvirtina, kad juoko pilna buvo ir filmavimo patirtis. Teigiamų emocijų neužgožė net ir smulkūs nesklandumai.

„Kadangi ekstremalus veiksmas vyko Nemune, operatorius su visomis kameromis, visa technika atsidūrė jame. Juoko buvo daug, laikas spaudė, saulė leidosi – kaip ir visuose darbuose nutinka nenumatytų niuansų, netikėtų situacijų. Bet viską išsprendėme!“ – pasakojo G. Alijeva.

Jos nuomone, vaizdo klipui daug šarmo suteikia paslaptis – kas tas mįslingasis vyras, taip pakerėjęs visas tris „Šeškių“ nares?

„Norėjome tai išlaikyti paslaptyje, kad žiūrovai patys pamatytų“, – sakė K. Krysko.

Visgi pristatydamos „Paleidom“ klipą merginos išsidavė, kad tai – garsus aktorius Giedrius Savickas, kuriam dainininkės negailėjo šiltų žodžių.

„Jis labai pozityvus, nuoširdus, skleidžiantis gėrį“, – aktorių gyrė „Šeškės“.

„Šeškių“ nuotr.

Artėjant rugsėjui, merginoms artėja ir tikras darbymetis, tik kiek kitoks nei koncertų pilna vasara – „Šeškės“ ruošis gruodį vyksiančiam koncertiniam turui. Tiesa, prieš tai dar sulauks ypatingos premjeros – dokumentinio filmo apie kartu nueitą kelią.

„Mes, moterys, daug ką veikiančios, daug ką darančios“, – džiaugėsi G. Alijeva.

Paklaustos, kodėl pastaruoju metu kostiumams renkasi būtent raudonos spalvos drabužius, „Šeškės“ sakė, kad tai – gražus sutapimas, dėl kurio visai negaila.

„Raudona yra gera spalva, ugninga. Spalvas pasirenkame pasąmoningai. Raudona – mums ne svetima. Dažnai suknelėms pasirenkame šią spalvą, nes ji yra įspūdingiausia, ryškiausia ir karščiausia“, – kalbėjo dainininkės.

O raudoną, saulėtą vasarą palydintiems klausytojams „Šeškės“ linkėjo būtent to, ką padarė savo naujoje dainoje – viską, kas buvo bloga, paleisti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
Grupės pavadinimas baisus, visos dainos nublanko!!!

Joms

Joms portretas
Labai tinka "sestiorku" pavadinimas,Nijole išpjovė ir liko 3,dabar Karina viena galės už 3 dainuoti, šitos dvi tik dėl pasistaipymo,bet čia tik mano asmeninė nuomonė,gal kam ir patinka

Aš portretas
Labai jau atsibodo jos, tapo neįdomiomis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių