Jazzu surengs koncertą Kaune: tai bus pirmoji atlikėja, surengusi solinį pasirodymą šioje vietoje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Palangoje viena populiariausių šalies dainininkių Justė Arlauskaitė-Jazzu surengė ypatingą koncertą, kuriame skambėjo ne tik puikiai visiems pažįstamos dainos, bet ir kūriniai iš būsimo albumo. Kitas, jau paskutinis šios vasaros didžiausias solinis atlikėjos koncertas įvyks rugpjūčio 20 d. Kauno Dainų slėnyje.

Pajūryje vykęs koncertas buvo prisodrintas unikalaus Jazzu skambesio, nuoširdžių pokalbių ir nesumeluotų emocijų.

Atlikėja koncertą pradėjo nuo premjeros, dainos „Hey“. Vakaro metu kūrėja atliko visiems puikiai pažįstamas dainas ir didžiausius savo hitus: „Dumblas“, „Artumas“, „Vasara“ ir daugelį kitų.

Tačiau, kaip ir buvo žadėjusi, didžiausi soliniai koncertai Palangoje ir Kaune yra skirti ir naujai kūrybai pristatyti. Todėl vakaro metu visi susirinkusieji galėjo išgirsti dainų iš būsimo albumo – nuo jau išleistų ir klausytojų pamėgtų dainų „Šalta“, „Išgėriau išrūkiau“ ir vos kiek daugiau nei prieš savaitę išleisto kūrinio „Vilkolakis“. Pirmą kartą pristatydama naujas dainas, atlikėja neslėpė jaudulio, tačiau nuoširdūs plojimai ir gerbėjų palaikymas kaip galingos jūros bangos nuplovė visą jaudulį.

„Man taip gera, kad galiu pagaliau pristatyti savo naujo albumo dainas. Jaučiuosi pakylėta nuo begalinės meilės ir Jūsų palaikymo“, – savo emocijomis dalijosi Jazzu.

Kitas atlikėjos koncertas unikalioje erdvėje, po rekonstrukcijos atgimusiame Kauno Dainų slėnyje, vyks jau rugpjūčio 20 d. Kaip ir pajūryje, Kaune skambės didžiausi kūrėjos hitai ir bus pristatyta nauja kūryba.

„Koncertas Kauno Dainų slėnyje neabejotinai taps vienu ryškiausių įvykių tiek man, tiek visiems, kurie ateis į koncertą. Vasara, gera muzika, gamta, žvaigždėtas dangus, kas gali būti geriau“, – emocijomis apie artėjantį koncertą dalijosi Jazzu, kuri taps pirmąja atlikėja, surengusia solinį koncertą Kauno Dainų slėnyje.

Jazzu. Rugpjūčio 20 d., Kauno Dainų slėnis.

Bilietus platina kakava.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bet

Bet portretas
Kažkokia kakafonija jos tas vilkolakis. Nesusitvarko moteriškė su savo fantazijomis.

Anonimas

Anonimas portretas
jadze tik už bilietus plėšk kuo daugiau

Chi

Chi portretas
pinigų pritruko gyvenimui su sugyventiniu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių