Monrealis atsisveikina su C. Dion vyru R. Angeliliu

  • Teksto dydis:

Šimtai žmonių ketvirtadienį spaudžiant šaltukui ne vieną valandą lūkuriavo ilgoje eilėje, nusidriekusioje prie bažnyčios Monrealyje, kad atiduotų paskutinę pagarbą Rene Angeliliui (Renė Anželiliui) - dainininkės Celine Dion (Selin Dion) vyrui ir ilgamečiam vadybininkui, kuris praėjusią savaitę mirė po ilgos kovos su vėžiu.

R.Angelilio laidotuvių ceremonija vyks penktadienį Monrealio senamiestyje esančioje Dievo Motinos bazilikoje, kur pora susituokė 1994-aisiais.

Juodais drabužiais vilkinti C.Dion, plaukus susukusi į kuodą ir pridengusi veidą juodu šydu, kartu su vyriausiuoju sūnumi Rene-Charles'iu priiminėjo užuojautas iš artimųjų, aukšto rango politikų ir visuomenės veikėjų, jos gerbėjams užplūdus bažnyčią, kur atvirame karste pašarvotas R.Angelilis.

Prie bažnyčios pakabintas didžiulis velionio portretas.

Nemažai garsenybių turėtų atvykti į penktadienio laidotuvių pamaldas atsisveikinti su žmogumi, kuris atrado C.Dion, daug metų rūpinosi jos karjera ir pavertė tarptautine superžvaigžde.

Kvebeko premjeras Philippe'as Couillard'as (Filipas Kuijaras) nurodė provincijoje nuleisti vėliavas iki pusės stiebo ir pasiūlė organizuoti pramogų verslo impresarijaus nacionalines laidotuves, kurios rengiamos ypatingai menui nusipelniusiems kvebekiečiams.

Gerklės vėžiu sirgęs R.Angelilis mirė sausio 14 dieną, būdamas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių