N. Bunkė ir Remis Retro prikels grupę „Yva“?

  • Teksto dydis:

Atlikėjai Natalija Bunkė ir Remis Retro – kauniečiai. Jie – įrodymas, kad gali viršyti populiarumo rekordus. Žino, kaip sukurti populiarumo viršūnėse atsirandančius muzikinius hitus. Abu vadinami netikėčiausiu duetu.  Nors nėra visai netikėtas duetas – Remis Retro viename interviu pasakė, kad nori atlikti dainą su viena lietuvių grupe. Pasirodo, kad viskas prasidėjo N. Bunkės dėka, kai ji nuo savo vyro Edgaro Eidėjaus nuslėpė kelias žinutes. 

Jie vėl pristato naują muzikinę premjerą, perdainuoja grupės „Yva“ dainą „Vasaros mergaitės“. LNK interviu metu jie dalinosi užkulisiais.

Paklausus N. Bunkės, ar dažnai pati parašo vaikinams, ji teigė: „Būna visko tikrai. Svarbiausia, kad vyras nematytų. Aišku, dabar jis šlubas, nepagaus vis tiek. Kaunietis kaunietį supranta.“

„Mes viską darom pagal „panetkes“, yra abipusis susitarimas, abipusė pagarba, todėl niekas „nesiparina“ dėl šitų dalykų“, – tikslino Remis Retro.

Paklausus, ar Remis Retro apsidžiaugė, kad parašė „panelė verta milijono“, sakė, kad: „Apsidžiaugiau, labai patenkintas buvau. Apsidžiaugiau tiek, kiek Edgaro Eidėjo ūgis. Pasiūlymų, „vertų milijono“, tiek, kiek į juos atsakau. Viską matote tiesiai ir ant popieriaus. Atvira knyga, imkit mane ir skaitykit.“

Paklausus, kiek yra buities tarp abiejų, N. Bunkė sakė: „Abu vienodai velnių priėdę“.

„Buities pas mus nėra, nes susitinkame standartinius dalykus daryti, kai jau buities darbus būname atlikę namie su savo šeimomis. Tada atvarom „patūsint“, pajudėt“, – dalinosi Remis Retro.

Pasiteiravus, kurio žodis yra reikšmingesnis, Remis Retro pasakojo: „Mes šnekamės viską atvirai. Pavyzdžiui, „demuškę“, „gabalą“ darant, N. Bunkė sako, kad galėtų būti taip ir anaip. Truputį daugiau to, truputį mažiau to.“

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

LNK žurnalistė pasidalijo, kad jai labai patiko, kai Remis Retro įsikėlė nuotrauką su kita žinoma lietuvių grupe ir N. Bunkė parašė komentarą „Ar kažko mes nesupainiojom?“.

„Remis suprato. Nebus lakstymų į kairę ir į dešinę. Jis mėgėjas yra. Mes moterys tokius dalykus sutvarkom greitai, pririšam prie savęs“, – šmaikštavo N. Bunkė. Ji sakė, kad pririšusi jį planuoja laikyti dar apie tris mėnesius.

Pasiteiravus Remis Retro, kurią N. Bunkės dainą dažniausiai traukia karaokė, jis neslėpė – „Velnias manyje gyvena“.

Jie – abu kauniečiai, abu turi brolių, sesių, kurie irgi muzikuoja. „Gal dėl to ir suprantam vienas kitą lengviau“, – teigė N. Bunkė.

Kiek laiko truks draugystė? „Visai neblogas duetas gaunasi. Mes su Natalija per daug negalvojam, tiesiog darom. Tokie dalykai atneša daug. Per daug „neapsikraunam“, – sakė Remis Retro.

„Mes galvojame albumą išleisti, „Yvą“ prikelsim. Remis Retro naujas „Yvos“ narys bus“, – juokavo N. Bunkė.

Kiek Remis Retro turi koncertų šią vasarą? „Vienas – penktadienį, kitas – šeštadienį, o po to – ketvirtadienį. Tarp jų filmavimai. Aš visada judesyje“, – kalbėjo Remis Retro.

Ar buvo užuominų, paslaptėlių, ką sekėjai netikėto gali pamatyti? „Kažką nelegalaus“, – juokavo N. Bunkė. Šmaikštavo ir Remis Retro: „Laužom įstatymus“.

Atlikėjų duetas pokalbio pabaigoje linkėjo: „Kad šita daina būtų kiekvienam „tūse“ ir būtų daug bučinių“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai ką?

Tai ką? portretas
Eidininkas jau kraunasi čemodaną?Nu zvanki ta atkimšta bonkė...

buduliai

buduliai portretas
Klaipėdos meras myli ivanovą ir selą

Anonimas

Anonimas portretas
Juokinga, kai 40 metų bobelė stena 20 metų senumo dainušką ir matyt save vertina kaip "panelę iš Kauno rajono, vertą milijono". Vykusiai šia tema perdarė šią dainušką pats kompozitorius Zvonkus su Stano. Iš šios veikėjos dainininkė kaip iš senelės balerina.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių