Nerimsta aistros dėl A. Jagelavičiūtės pinigų: M. Volkus į teismą padavė jos buvusį vaikiną

  • Teksto dydis:

Nuo stilistės, nuomonės formuotojos ir verslininkės Agnės Jagelavičiūtės mirties praėjo jau pusantrų metų, tačiau teismai ir ginčai dėl jos turto nerimsta. Teismą pasiekė byla, kurioje buvęs A. Jagelavičiūtės sutuoktinis Mantas Volkus teisme siekia įrodyti, kad jos vaikinas Marius Survila iš velionės buvo gavęs 19 tūkst. eurų paskolą, kurios taip ir negrąžino.

Portalo Alfa.lt duomenimis, birželio 17 d., pirmadienį, Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nagrinėta byla, kurioje buvęs A. Jagelavičiūtės vyras M. Volkus siekė įrodyti, kad jo buvusi žmona savo vaikinui M. Survilai paskolino 19 tūkst. 540 eurų sumą, iš kurių daugiau nei 18 tūkst. nebuvo grąžinta.

Skelbiama, kad M. Volkus, su kuriuo A. Jagelavičiūtė išsiskyrė dar 2019 m. ir kartu augino sūnų, teisme bandė įrodyti, kad jo buvusi žmona modeliui M. Survilai per du kartus pervedė beveik 20 tūkst. eurų.

Kadangi M. Volkus po A. Jagelavičiūtės mirties tapo vieninteliu judviejų sūnaus globėju, vyras atstovauja vaiko interesams. Vaikas yra vienintelis A. Jagelavičiūtės palikimo paveldėtojas. Paskola, anot M. Volkaus, turėtų būti atiduota teisėtam paveldėtojui, judviejų sūnui.

Modelis M. Survila teisme teigė, kad paskolos iš širdies draugės jis negavo. Alfa.lt skelbia, kad vyras tvirtino 10 tūkst. 50 eurų pervedęs velionės motinai Nijolei Jagelavičienei, o 8 tūkst. 540 eurų buvo išgryninti iš sąskaitos ir atiduoti arba tai pačiai N. Jagelavičienei, arba A. Jagelavičiūtei.

Pranešama, kad teismo sprendimas buvo nepalankus ieškovui M. Volkui – įrodyti, kad egzistuoja negrąžinta paskola, pritrūko įrodymų.

Dėl nepalankaus teismo sprendimo M. Volkus privalės apmokėti atsakovo M. Survilos teismo išlaidas, 1 tūkst. 860 eurų. Skelbiama, kad tokį sprendimą ieškovas gali skųsti Vilniaus apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zofija

Zofija portretas
Tikrai labai nemalonu Manto mamai. Labai puiki moteris, tėtį tik iš matymo žinau. Na, bet A.A. Agnė kokiais žodžiais svaidėsi, trūksta žodžių. Prostitutės kultūringesnės.

Antonis

Antonis portretas
Šiukšlinasi kažkoks praspirtas dėl kelių eurų... Išaugins jis vaiką, kaipgi...

Fuu

Fuu portretas
Ot šeimynėlė,bjauru.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių