O. Pikul-Jasaitienė įgėlė būrėjai V. Budraitytei

  • Teksto dydis:

Antradienį grupės „Naujos pupytės“ įkūrėja ir lyderė, televizijos veidas, krepšininko Simo Jasaičio žmona Oksana savo socialiniame puslapyje pasidžiaugė sūnumi bei motinyste. Tačiau, kartu ji papeikė ir būrėją bei santykių ekspertę Vaivą Budraitytę.

"Jau greitai bus 3 mėnesiai, kaip čiūčiuojam savo stebuklėlį! Būti mama – pats nuostabiausias jausmas, kokį patyriau! Pamenu, prieš metus, "burtininkė ir santykių ekspertė" V. Budraitytė, išpranašavo mūsų santuokos griūtį, paminėjo, jog Dievas šiai porai neskyrė vaikų ir nėra ko tikėtis. Tik Jūs patys galit nuspręsti, koks likimas jūsų laukia! Negaiškit laiko ir neleiskit pinigėlių sekti Jums pasakas. Imkit iš gyvenimo viską, ką  jis Jums skyrė. Tikėkite savimi, savo santuoka, savo laime", – savo socialinio puslapio "Facebook" profilyje mintimis dalijosi Oksana.

Oksanos ir Simo sūnus gimė 2015 metų liepos 14 dieną, antradienį. Pirmagimiui pora davė Dominyko vardą.

Pora susituokė 2013 metų liepos mėnesį, Vilniuje po ketverius metus trukusios draugystės.

Garsios poros tuoktuvių ceremonija vyko sostinės Šv. Jonų bažnyčioje.

Tuomet ceremonijoje dalyvavo ir daug žinomų veidų: Mantas Kalnietis su žmona Mingaile, Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita, Andrius ir Monika Šedžiai, Oksanos kolegės scenoje Vita Jakutienė, Neringa Šiaudikytė, Skaistė Steikūnaitė, Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė, dizaineris Liutauras Salasevičius, Deivydas Zvonkus ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O varge

O varge portretas
Bjauru ir skaityti apie tokias "grazuoles". Juk yra merginu kurios tikrai galetu pakeisti kad ir Pikul.

euroliuxs

euroliuxs portretas
paziuresim,kai dugna desim...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių