Pradėjo plisti šiurpi informacija apie E. Lubio mirtį: žmonės pastebi ir daugiau tokių atvejų

  • Teksto dydis:

Internete pradėjo plisti melaginga informacija apie atlikėjo Edgaro Lubio mirtį. Tokią informaciją pastebėjo ir pats muzikantas, todėl savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo svarbia žinute.

Melaginga informacija apie atlikėjų mirtį tampa dažnu reiškiniu socialinių tinklų pasaulyje. Daugiausia tokios informacijos, susijusios su užsienio žvaigždžių mirtimis, galima pamatyti „TikTok“ platformoje. Deja, šį kartą su tuo susidūrė Lietuvos atlikėjas ir dainų autorius E. Lubys, tik ši manipuliacija žmonėmis persikėlė į „Facebook“ platformą.

Atlikėjas savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo, kaip atrodė nuoroda su suklastotu maketu. Makete pateikta E. Lubio nuotrauka bei netikras susirašinėjimas su garsiu Lietuvos pramogų pasaulio atstovu – Rolandu Mackevičiumi. 

Susirašinėjimas atrodė taip:

R. Mackevičius: Nepastebėjau, kad mikrofonas įjungtas. Jūs tai padarėte?

E. Lubys: Aš tai padariau, aš negaliu tylėti!

R. Mackevičius: Aš jaučiausi nepatogiai, nustebindamas žmones.

E. Lubys: Tai turėjo būti padaryta. Žmonės turi žinoti!“

„Mieli draugai, aš gyvas ir sveikas. Ignoruokite šią informaciją“, – šalia pasidalintos melagingos informacijos rašė E. Lubys.

 

 

„Pirmiausia paskambinau žmonai, pasakiau, kad viskas gerai“, – portalui „Žmonės“ komentavo E. Lubys ir atskleidė, kad apie melagingai plintančią informaciją sužinojo iš draugo.

„Žinoma, jis nepatikėjo, bet dabar jau padaugėjo žmonių, kurie man siunčia tą informaciją, nesuprasdami, kas čia. Man atrodo, kad akivaizdu, jog tai suklastota, tačiau galbūt vyresni žmonės gali patikėti. Galbūt nusistebės pamatę, kad dar koncertuoju, sakys – juk jis miręs“, – kiek su humoru pažvelgęs į situaciją portalui „Žmonės“ kalbėjo E. Lubys.

Po šiuo „Facebook“ įrašu E. Lubio draugai šmaikštavo komentaruose, rašydami: 

„Sveikas atgimęs dar kartelį“, – sveikino moteris.

„Šį rytą įvyko prisikėlimas, teko garbė su prisikėlusiu valgyti pusryčiams blynus draugų kompanijoje“, – juokavo atlikėjo draugė.

Kai kurie pastebi, kad tai jau ne pirmas atvejis, kai pasinaudojama Lietuvos žinomu atlikėju. Komentaruose moteris rašė: „Mačiau ir su Monika Linkyte taip pat atsisveikina…“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot gerai

Ot gerai portretas
Gerai, kad aš nesinaudoja soc. tinklais. Ten vienas durnius kita durniu moko, tada pletkina, meluoja, pykstasi, šmeižia ir t.t. Ir nieko nežinau apie tokį dainininką, kad jis išvis yra.

įtarusis

įtarusis portretas
Kad nelabai apie tą Lubį pastaruoju metu buvo girdėti. Kas galėtų paneigti, jog sukeldamas triukšmelį apie savo mirtį, taip jis daro reklamą, kad žmonės prisimintų?

Stasys

Stasys  portretas
Kaip nemiręs?Taigi buvome laidotuvėse.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių