Puota maro metu: Rusijos žvaigždės per didžiąsias metų šventes ketina užsidirbti milijonus

  • Teksto dydis:

Rusijoje ir šiemet bus rengiami įmonių naujametiniai vakarėliai, tačiau jų bus labai mažai, praneša rusų portalas mk.ru. „Labiausiai dėl to nukentės pirmo ryškumo žvaigždės, kadangi jų honorarai labai dideli, o žmonės taupo“, – sakė koncertų vadovas Sergejus Lavrovas, dirbęs su tokiomis Rusijos atlikėjomis kaip Valerija, Sofija Rotaru, Nargiz ir kt. 

Pasak S. Lavrovo, dauguma pirmo ryškumo Rusijos žvaigždžių šiemet labai ženkliai pakėlė savo įkainius rubliais. Anksčiau daugumos žinomų atlikėjų standartinis įkainis buvo 50 tūkst. eurų už pasirodymą. Atlikėjo Filipo Kirkorovo honoraras galėjo siekti ir 100 tūkst. eurų. Šiemet atlikėjai sumas Rusijoje jau įvardina ne eurais, bet rubliais. Pasak S. Lavrovo, dauguma atlikėjų už pasirodymą prašo penkių milijonų rublių (apie 80 tūkst. eurų). F. Kirkorovas taip pat padidino įkainį, jo pasirodymas šventinėmis dienomis kainuos 10 mln. rublių (apie 164 tūkst. eurų).

Ypatingai paklausūs Rusijoje išlieka tie patys atlikėjai: F. Kirkorovas, Grigorjus Lepsas, Nikolajus Baskovas, Stasas Michailovas. Taip pat populiarūs jaunimo muzikos atlikėjai. Ypatingai populiarus atlikėjas Xabibas. Pasak S. Lavrovo,  šis atlikėjas – gana nebrangus. Už pasirodymą jam tektų sumokėti 600 tūkst. rublių (apie 10 tūkst. eurų).

Manoma, kad per Naujųjų metų šventes be darbo neliks atlikėjai Liuba Uspenskaja, Vladimiras Presniakovas jaunesnysis, Nataša Koroliova. Jų honoraras gali siekti nuo 2 mln. rublių (apie 33 tūkst.eurų) ir daugiau.

Atlikėjos Lolitos įkainis – 3,5 mln. rublių (apie 10 tūkst. eurų).

Pasak S. Lavrovo, vakarėlių organizatoriai gana nesunkiai randa, kuo pakeisti pirmo ryškumo žvaigždes. „Šiemet bus tikrai populiarios praėjusio amžiaus aštuntojo bei devintojo dešimtmečio žvaigždės. Jos pasirengę linksminti žmones už žymiai mažesnes sumas, tačiau sukuria ne ką mažiau šventinę nuotaiką“, – portalui mk.ru pasakojo S. Lavrovas.

Anksčiau žmonės Rusijoje į įmonės vakarėlius labai noriai kviesdavosi ir neseniai Lietuvoje viešėjusią Ksenija Sobčiak. Jos įkainis iki šiol buvo 35 tūkst. eurų ir darbo jai netrūko. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur..

Kur.. portretas
Rusijoi maras...ar cia apie mara geiropoi?...

NBA

NBA portretas
Kas tas per BEZDŽIONAS?

Keista

Keista portretas
Visi gėjų mafijos elitukai vienaip ar kitaip gauna galą arba dingsta iš horizonto su arba ne milionais, o šitas išverstom akim bando dar kažkaip išgyventi, nors jo koncertai atšaukiami arba į juos susirenka vos 100 žmonių. Kodėl jis vis dar Rusijoj "umu nie poniatno"...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių