Skaudi netektis: pasaulį paliko M. Jacksono šeimos narys

  • Teksto dydis:

Anapilin dėl patirto širdies smūgio iškeliavo popkaraliaus Michaelo Jacksono brolis Titas, sulaukęs 70-ies metų. Legendinio amerikiečių dainininko sūnus Prince‘as pasidalijo jautriu įrašu, norėdamas pagerbti į dausas iškeliavusį dėdę.

2009 metų vasaros pradžioje miręs M. Jacksonas pasaulyje paliko tris atžalas — 27-erių metų Prince'ą, 26-erių Paris bei 22-ejų metų Bigi, kurios susilaukė iš surogatinės motinos, skelbė naujienų portalas „People“.

M. Jacksonas sūnus Prince‘as socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo jautriu, dėdę pagerbiančiu įrašu.

Jaukioje nuotraukoje M. Jacksono sūnus pozuoja su keturiais iš savo devynių dėdžių ir tetų – nors iš viso gimė dešimt garsios šeimos vaikų, vienas iš jų, Brandonas, mirė praėjus kelioms valandoms po gimimo.

Kadre galima matyti 73-ejų metų Jackie, 68-erių metų La Toya, 67-erių metų Marloną, du iš trijų Tito sūnūs ir 94-erių senelę Katherine Jackson.

„Mylėsiu tave amžinai, Poppa T“, – socialiniame tinkle rašė P. Jacksonas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Jackson (@princejackson)

Įrašo komentarų skiltyje netrukus pasipylė sekėjų ir giminaičių užuojauta dėl netekties.

„Jis visada labai gerai atsiliepdavo apie tave, Prince'ai, ir didžiavosi tuo, kokiu žmogumi tapai. Ačiū, kad buvai jam toks puikus sūnėnas“, – rašė gedinčio vaikino pusbrolis TJ Jacksonas, mirusio Tito sūnus.

„Reiškiu gilią užuojautą tau ir tavo šeimai. Tai taip netikėta ir liūdna. Jo labai trūks“, – rašė kitas komentatorius.

Liūdną žinią apie M. Jacksono mirusį brolį buvo pranešta socialiniuose tinkluose.

„Sunkia širdimi pranešame, kad mūsų mylimo tėvo, Rokenrolo šlovės muziejaus nario Tito Jacksono nebėra tarp mūsų. Esame sukrėsti, nuliūdę ir susigraudinę. Mūsų tėvas buvo neįtikėtinas žmogus, kuriam rūpėjo visi ir jų gerovė. Kai kurie iš jūsų galbūt žinote jį kaip Titą Jacksoną iš legendinės grupės „Jackson 5“, kai kurie – kaip „trenerį Titą“, o kai kurie – kaip „Poppa T“. Mes mylime tave, tėveli“, – buvo rašoma gedinčios šeimos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių