U. Kiguolis atskleidė, kiek sumokėjo už Lentvario dvarą ir ką ten darys

  • Teksto dydis:

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis LNK televizijos laidoje pasakos, kad po baisios avarijos, kuomet iš jo prabangaus „Ferrari“ automobilio liko tik metalo laužas, suprato, kad gyvenimas yra labai trumpas.

Ir nusprendė, kad turi daugiau dėmesio skirti padėdamas valstybei ir bendruomenei. „Su amžiumi ateina toks periodas, kai norisi kažką gero padaryti Lietuvai, bendruomenei, prisidėti prie mūsų valstybės. Valstybė esame visi mes, ją reikia statyti patiems, statyti turbūt nuo pilių, nuo dvarų, nuo dar kažko. Turime labai daug apleistų pastatų, kažkodėl pačiai mūsų valdžiai tai neįdomu. Kažkas turi tai daryti“, – laidoje KK2 pasakos U. Kiguolis.

Jis nusprendė investuoti pinigus į Lietuvos paveldą ir nusipirko Laimučiui Pinkevičiui priklausiusį Lentvario dvarą. „Tai yra viena į dešimtuką patenkančių mūsų Lietuvos grožybių. Matėsi, kaip dvaras griūna, kaip jį baigia po plytą išardyti vietiniai gyventojai. Pamatęs jį aukcione ir suskaičiavęs savo galimybes, pamačiau, kad galbūt šį tą galiu padaryti“, – pasakos U. Kiguolis.

Kauno milijonierius pripažįsta, kad už rūmus sumokėjo beveik vieną milijoną eurų, bet sako, kad tai – tik pradžia.

„Paskaičiavęs manau, kad tilpsiu į kokius 2–2,5 mln. eurų, bet dabar matydamas, kokie ten yra plotai, manau, kad reikės kiek daugiau“, – sakė U. Kiguolis.

Verslininkas sako, kad įsigytame dvare pats gyventi neketina – galvoja apie prabangių apartamentų įrengimą.

„Ne vieną ir ne dvi vietas turiu, kur gyventi Lietuvoje. Viena iš idėjų yra padaryti labai aukšto lygio apartamentus ar kažką panašaus iš dalies dvaro, kur kiekvienas norintis galėtų pasijausti dvarininku kelioms savaitėms“, – savo planus atskleis U. Kiguolis.

Visas reportažas – šį trečiadienį 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokie

tokie portretas
karjeristai tai ne seimos zmones o geidziantys turto per kuri praranda viska....

Proseneliiu mintis.

Proseneliiu mintis. portretas
Mintis gera .Bet protas sudirba paveluotai.Isardei sima,nepagalvojai,kad didziausia vertybe seima ir smagu prie Kuciu stalo sesti kartu kartom.Matyti seneliam kaip auganvaikaiciai,provaikaiciai.Gal dar galima viska sulipdyti,Kiguoli?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių