V. Šiškauskas: gaila prarasti mylėtą žmogų, bet reikia gyventi toliau

  • Teksto dydis:

Lietuviškos muzikos gerbėjų numylėtinis Vytautas Šiškauskas nutarė pristatyti dar vieną dainą iš savo naujausio albumo „Akimirkos“.

Šį kartą atlikėjas dainuoja apie daugeliui pažįstamą situaciją, kai didelės viltys, jausmai, pažadai bei meilės priesaikos netikėtai ima ir pranyksta, tarsi kažkas būtų pažadinęs iš gražaus sapno.

„Nepaisant tokios ganėtinai skaudžios tematikos, šis muzikinis kūrinys turi ir kažkokio neatimamo gyvenimiško optimizmo, – sakė V. Šiškauskas. – Galima būtų paklausinėti žodžių autoriaus Stasio Žlibino, kas jį įkvėpė parašyti tokį tekstą, bet aš stengiausi, kad šios dainos melodija teiktų vilties, ne vien liūdesį. Todėl kūrinys „Gaila“ yra visai smagus, sakyčiau, net turintis tam tikrą paguodžiančią šmaikštumo gaidelę.“

Pasak atlikėjo, visada gaila prarasti mylėtą žmogų, tačiau kiekvienas iš mūsų supranta, kad, nepaisant patirto skausmo, reikia gyventi toliau, o po kurio laiko į nutrūkusius santykius net sugebame pažvelgti ir su šypsena veide.

„Visgi visiems savo gerbėjams aš nuoširdžiai linkiu tik laimingos meilės, kurios nenusineštų jokie gyvenimo vėjai“, – pridūrė V. Šiškauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joana

joana portretas
LABAI JIUS TIWENA RIUNA . GIALUS SAGIS BUTIS PASKYK TAU

LA

LA portretas
labas paarikyk as ir myliu metis narui jie kaune tave AAZAI JIANA

joana

joana portretas
LABAI PASKYK TOVE O VE
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių