„Žemaitukai“ surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje: mūsų svajonė pamažu tampa realybe

„Žemaitukų“ grupės nariai Linas ir Ovidijus skelbia besiimantys ambicingiausio karjeros projekto iki šiol – vasario 21 dieną surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Kauno „Žalgirio“ arenoje grupė jau yra pasirodžiusi ir šią patirtį prisimena lyg tai būtų vykę vakar. Sausį vykusiuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. duetas buvo nominuotas Metų tradicinės popmuzikos grupės kategorijoje, o šia proga gavo kvietimą atlikti ir keletą dainų.

„Pasirodymas Kaune mums labai įstrigo. Nesu prieš jokį koncertą taip jaudinęsis, kaip jaudinausi tada. Nesupratau, kas vyksta su mano organizmu. Pamenu, kaip priėjo Justinas Jankevičius prieš pat mums lipant į sceną, sako: „Vyrai, atsibodot, ko jūs taip jaudinatės? Nusiraminkit, pagaliau pradėkit savimi tikėti, lipkit į sceną ir ištaškykit“, – patirtį „Žalgirio“ arenoje prisiminė Linas.

Visgi sulaukėm daug paskatinimo iš kitų atlikėjų, jog laikas dirbti ties didesniais projektais, tad imame jautį už ragų.

„Apie savo koncertą „Žalgirio“ arenoje svajojame jau ilgą laiką, bet dar visai neseniai tai atrodė, kaip kažkas tolimo. Visgi sulaukėm daug paskatinimo iš kitų atlikėjų, jog laikas dirbti ties didesniais projektais, tad imame jautį už ragų. Kaunas – Lietuvos širdis, čia vyksta didžiausi šalies koncertai, čia patogu visiems atvykti, todėl tikime, kad sulauksim daugybės žmonių. Sunku patikėti, bet mūsų svajonė pamažu tampa realybe“, – prisipažino Ovidijus.

Žemaitukai – Su draugais:

Studijų laikais susipažinę ir geriausiais draugais tapę Linas ir Ovidijus populiarumo viršūnės link nuosekliai kopia jau daugiau nei dešimtmetį, tačiau didžiausio pripažinimo grupė sulaukė per pastaruosius kelerius metus, o esminiu sėkmės faktoriumi tapo autorinė kūryba.

„Daug metų grojome kavinėse ir vestuvėse atlikdami kitų muziką, tačiau supratome, jog be savo autorinių dainų negalime žengti kito žingsnio svajonių link. Pradėjome kurti patys, eksperimentuoti ir tai pasiteisino. Nerealus jausmas, kai žmonės myli tave už tai, koks tu esi, kai palaiko tavo kūrybą ir su ja gali susitapatinti“, – džiaugsmo neslėpė Ovidijus.

Pradėjus kurti – sunku sustoti. Vyrai prisipažino, kad dabar naujų dainų parašo net daugiau negu reikia, todėl ne vieną jų yra padovanoję kitoms panašų stilių atliekančioms grupėms.

„Pas mus dainas rašau aš“, – teigė Linas – „Bandžiau ieškoti pagalbininkų, bet tada maišosi mintys, todėl vienam sekasi geriau. Taip pat turim puikų prodiuserį Paulių Jasiūną, kuriuo pasitikime 150 proc. Ovidijus man visada sakė, kad „esu tavo kūrybos gerbėjas“, todėl man dėl to džiugu. Jis būna pyksta, kad atiduodu kokią gerą dainą, kokį deimančiuką kitiems, ir iki šiol man primena, kad vieną ar kitą dainą galėjome atlikti mes“, – juokėsi Linas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
man labai patinka ZEMAITUKAI dainos grazios kaip dainuoja supranti ka jie dainuoja man jau 70 bet kaip jie dainuoja norisi sokti saunuoliai jaunuoliai

Jonas

Jonas portretas
Kur ritasi mūsų kultūra

Jau visiems bloga

Jau visiems bloga portretas
Nuo tu kaimieciu..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių