G. Nausėda su Latvijos prezidentu aptars regiono saugumą, paramą Ukrainai

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda su Latvijos kolega Edgaru Rinkevičiumi penktadienį Pasvalyje aptars regiono saugumą, paramą Ukrainai.

Susitikimo metu šalių vadovai taip pat aptars bendrus infrastruktūros projektus, dvišalių ryšių stiprinimą.

Kaip skelbia Prezidentūra, vėliau G. Nausėda ir E. Rinkevičius dalyvaus Pasvalyje vyksiančiame Baltijos kelio 35-ųjų metinių minėjime.

Šalių vadovai Pasvalio rajono savivaldybėje surengs spaudos konferenciją.

Pastarąjį kartą Latvijos vadovas Lietuvoje lankėsi praėjusių metų liepą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai -,,,nuomone,,, susikisk savo banderos

tai -,,,nuomone,,, susikisk savo  banderos  portretas
,,nuomone,,, y jankiu isdralinta sorosine sikna ir sampano kamsciu uzsikisk ,kad neiskristu --- mat ukru banderos ,,,kovoja,,, ir uz lietuva eik tu nax....j su savo banderu kovom savo broliu skerdimu, seseru prievartavimu , jankiu garbinimu ir iskrypeliu degeneratu narkomanu platinimu.,,,

eik tu n`ax...j Gitanai su tom ,,paramom,,, Ukrainai

eik tu n`ax...j Gitanai su tom ,,paramom,,, Ukrainai portretas
tu PADEK LIETUVOS ZMONEMS ,VAIKAMS ,SENOLIAMS ir SOCIALIAI REMTINOM SEIMOM .... BLT atsisuk y Lietuviu tauta ir Lietuva --PRIEKIU ,o y Ukraina --uzpakaliu [ kaip toj pasakoj ,o ne atvirksciai] ...ar tu jau uzsipirkes dvarus chochliandijoj kaip anukelis Graikijoj ir pasiruoses [ kada is Lietuvos mokesciu moketoju kisenes pavogtais milijardais ,,,isgelbesi ,,,, ukraina --nest muila y ta skyle pas banderas?

Senelis

Senelis portretas
Ar vata jau supranta kiek kainuoja pažeisti ukr ambicijas plaukti dideliais laivais kai tilta pastate zema vatoidai prakeikti
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių