G. Nausėdai tęsiant susitikimus su partijų vadais, trečias Prezidentūroje – S. Skvernelis

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda tęsia susitikimų su parlamentinių partijų lyderiais ciklą – ketvirtadienį Prezidentūroje lankysis Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ lyderis Saulius Skvernelis.

„Prezidentas kviečiasi, turbūt prezidentas siūlys temas, kuriomis nori pakalbėti“, – BNS sakė S. Skvernelis.

„Aš manau (norės aptarti – BNS) kaip įsivaizduoja būtent, arba kokie lūkesčiai yra dėl naujo Seimo ir naujos Vyriausybės, ką jis matytų arba ko nenorėtų matyti, savo praktiką ketverių metų turint, dabartinę daugumą, ką reikėtų keisti ir ar pozicijos sutampa“, – kalbėjo jis.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas teigė, jog būtų „neetiška“ kelti klausimus šalies vadovui jo iniciatyva surengtame susitikime, tačiau pridūrė, jog taip pat tikisi aptarti būsimą porinkiminę situaciją šalyje.

„Aš taip pat norėsiu pakalbėti apie politines aktualijas ir kaip prezidentas mato tą dėlionę po rinkimų, kokie yra jo lūkesčiai, ko jis tikisi iš naujo Seimo, naujos Vyriausybės“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Prezidentas šią savaitę jau susitiko su socialdemokratų lydere Vilija Blinkevičiūte bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininku Ramūnu Karbauskiu.

„Man atrodo, kad čia yra ta tradicija tokia labai gera, kurią formuoja prezidentas. Nes matosi, kad pagal skaičius apklausų ir rezultatus būsimus, prezidento vaidmuo formuojant daugumą, užtikrinant stabilią Vyriausybę bus jeigu ne lemiamas tai labai didelis“, – teigė S. Skvernelis.

Demokratų frakciją „Vardan Lietuvos“ Seime šiuo metu atstovauja 16 politikų.

Šią savaitę paskelbta „Delfi“ užsakymu atlikta „Spinter tyrimų“ apklausa rodo, kad demokratus rinkimuose palaikytų 5,2 proc. šalies gyventojų.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nurodymai

nurodymai portretas
is komunisto ,komunistam gi "dedule" zinojo ,kad jie sugryz ir uzsikase ,gal jie lig siol dar koloborantai ,kad neissidave ,o uzsikase ?

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Gyd.prof.Eduardo VAITKAUS bijo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių