K. Navickas apie savo vietą konservatorių sąraše į Seimą: logiška

Preliminariame Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatų į Seimą sąraše 67 vietoje atsidūręs žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas tokį reitingą vertina kaip logišką ministro pareigas einančio politiko matomumo regioniniuose partijos skyriuose trūkumą.

„(Savo vietą po reitingavimo – ELTA) vertinu kaip labai logišką išdavą, turint mintyje, kad su skyriais ir su partijos skyriais aš nedirbu, skirtingai nuo Seimo narių, kurie važinėja (...). Čia yra natūralu – tam reikia įdėti pastangų, jeigu dedi pastangas, reikia tikėtis rezultatų“, – žurnalistams antradienį sakė K. Navickas.

„Praeituose rinkimuose aš buvau dar žemiau (...) ir vis tiek patekau į Seimą. Iš tikrųjų tas darbas per pagrindinius rinkimus vyksta, tas partijos (reitingavimas – ELTA) yra specifinis“, – akcentavo ministras.

ELTA primena, kad liepos pradžioje vyko vidiniai TS-LKD rinkimai, kurių metu reitinguotas kandidatų į Seimą sąrašas. Į pirmąją poziciją išreitinguotas krašto apsaugos ministras L. Kasčiūnas. Antroji – švietimo, mokslo ir sporto ministrė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, trečias – Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas M. Lingė.

Konservatorių lyderis, užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, kaip ir premjerė Ingrida Šimonytė, nebuvo reitinguojami. Tiesa, G. Landsbergis yra pareiškęs, jog neketina vesti partijos sąrašo į Seimą ir siūlo tai daryti ministrei pirmininkei.

Politikė teigia sprendimą dėl sąrašo vedimo jau turinti. Tačiau ji neatskleidžia savo pozicijos, tikindama, kad praneš tai visai žiniasklaidai vienu metu.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Žmogau kuo tu didžiuojuosi,tu net neturi savo nuomonės,tik laižymasis prie kitų

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
kad šuo visiškai durnas, svarbu kad labai ištikimas ir klauso visų komandų

kuo maziau nesi i obsciaka

kuo maziau nesi i obsciaka  portretas
tuo zemesne vieta...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių