Kalbėdamas apie tėvus R. Žemaitaitis nesulaikė ašarų: jie visada buvo šalia manęs, skatino

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį politikai skirtinguose štabuose laukė rinkimų rezultatų. Dainos, besiliejantys gėrimai, kalnai maisto, bet neišvengta ir ašarų. Politikas Remigijus Žemaitaitis prakalbo apie savo tėvus.

„Jie visada buvo šalia manęs, visada skatino. Kai jų nėra, su kažkuo turi pasišnekėti, yra brolis, žmona, uošviai, draugai“, – šnekėjo R. Žemaitaitis.

Anot R. Žemaitaičio, reikia, kad praeitų kažkiek laiko.

„Galbūt metai, du ar keturi, ir emocijos nurims. Tai yra natūralus dalykas“, – pabrėžė politikas. 

R. Žemaitaičio žmona Živilė pasakojo, kad jaučiasi rami.

„Remigijus pavargo, tai yra natūralu“, – pasakojo Živilė.

Pasak R. Žemaitaičio žmonos, politikas daug dirba.

„Jeigu jis sako, kad žmona pavargo, nelaikau to vargu, – tęsė ji, – visi žmonės tiek mano darbe, tiek aplinkoje vertina, kad aš daug darau viena ir visą laiką esu viena.“

„Remigijus yra savo veikloje, darbuose, stengiasi dėl kitų žmonių, kad jie atitinkamai padarytų tai, ką turi padaryti“, – pasakojo R. Žemaitaičio žmona.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Politiko žmonai tai yra savaime suprantama.

„Jis daro savo darbą, stengiasi tam tikroje srityje pasiekti kažką, aš kompensuoju kitose vietose. To nelaikau kažkokiu sunkumu“, – aiškino žmona Živilė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sunku ištverti

sunku ištverti portretas
Apsimetėlis,nebrendyla,akiplėša,nepraustaburnis.Visos neigiamos žmogaus savybės yra žemaitaityje. Skelbiasi esąs tikintis katalikas ,bet yra tikras farmazonas.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
KT tapo politinio susidorojimo įrankiu, o dušanskių grasinimai neįdomus, jus pačius greitai teis už palestiniečių genocidą ir nusikaltimus žmonijai.

Asilai

Asilai  portretas
Jūs asilai,po rinkimų tą kolchozniką iš nemuno aušros su teismais,po Konstitucinio teismo išvados, jam bus uždarytos durys į valdžios institucijas, jau vyksta parengiamieji veiksmai.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių