Prezidentiniuose reitinguose – pokyčiai

Grįžti į straipsnį

As- mastykim logiškai

As- mastykim logiškai portretas
Logiškai mąstant kas dabar balsuotų už Paksą? Bet savo laiku ėmė ir išrinko.

Mastykim logiskai

Mastykim logiskai portretas
Gi sake ne vienas politikas. Dabar balsuot reikia ne uz simpatijas, o naudotis galvomis. Svarbu juk, kad i antra tura neiseitu Simonyte. O tam reikia savo balsu neskaldyt maziausiai proc surinkusiems kandidatams. Juk nei Jeglinskas, nei Zalimas, nei Mazuronis ir netgi Vaitkus stebuklingai per para savo reitingu nepatrigubins. Tai galbut verta savo balsa atiduot uz ta, kuris turi sansu vietoj simonytes iseit i antra tura?

as

as portretas
vienas komentatorius prisiminė Brazauską, kai šis klausė: ,,kas gins Lietuvą?", o Nausėda vakar atsakė: ,,ginsimės iki paskutinio kraujo lašo". Abu labai panašiai kalba, neveltui tai pačiai partijai priklausė, gal CK davė tokias direktyvas?

to toto < prieš faktus nepašokinėsi

to toto &lt; prieš faktus nepašokinėsi portretas
Sakai Putinui yra "Didumo maniją"? Bet kad kitokius faktus matau - ne rusai atsidūrė prie JAV sienų, ne jie grasina amerikonams karinėmis bazėmis apsupti JAV, bet atvirkščiai - amerikonai bandė apsupti Rusiją ir to net neslėpė, kaip ir visi karai strateguojami JAV po antrojo pasaulinio. Beje įdomus oficialus faktas - JAV prievartinių karinių bazių pasaulyje virš 800, rusų vos 16, o ir tai paprašius tų šalių prezidentams, pvz Sirija, kai ją užpuolė JAV.

to ir dar

to ir dar portretas
ČIA VIENAS RAŠO KAD JIS LIK TAI IR GERBIA VAITKU BET NEPASITIKI NES PRIE JO NĖRA KOMANDOS TOKIOS KAIP LIETUVOJE PRIIMTA AR NE TAIP GERBĖJAU TIK NE KOMANDOS NERA O MAFIJOS ŠAIKOS LABAI KLYSTI ŽMOGELI MATYT LABAI NORI PRASTŪMTI VĖGĖLE KAD TOLIAU VYKTU SCWABINĖ POLITIKA KLISTI KAD BE KOMANDOS NAUSĖDA JEIGU BŪTU EJAS SU TAUTA TAI TIKRAI DABAR NEBUTU ŠITOKIOJE SRUTU DUOBĖJE ATSIDŪRES NUO JO NUSISUKO PAGRINDINIAI ŠEIMININKAI LIETUVOS TAUTA

Kęstas

Kęstas portretas
Mūsų valdžioje yra visi komunistai, visi iki vieno. Jeigu ir vokiečiai kabinsis prie jų smarkiai pabrangusių senų mašinų, vadinasi, Lietuvoje turėsime dar daugiau senų ir dar labiau dūmingų dyzeliukų, negu anksčiau. Aplinkosaugininkai gaus dar daugiau kyšių. Gyvenimas Lietuvoje labai geras, pasitikslinsiu, kad tik kai kam labai geras. Kadangi Lietuvoje gerą maistą gali nusipirkti tik kyšininkai, tai kūdikius gimdo, gerai privalgę austrių ir viso kito, tik kyšininkai. Tie kūdikiai mato, kad nereikia dirbti, kad kyšininkams yra komunizmas, todėl tie kūdikiai auga laimingiausi pasaulyje. Tai kas čia blogai? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Aha

Aha portretas
Niekas nerinks? O kas rinktų Paksą? Taigi tie ,,niekas" ir išrinko. Taip, kad neperšokę griovio nesakykit ,,opa".

to-VĖL

to-VĖL portretas
taip , vėl iš visų blogių belieka balsuoti UŽ Nausėdą. TIK.

to-Gal valdzia mus visus kvailiais laiko???

to-Gal valdzia mus visus kvailiais laiko??? portretas
-,, nori įtikinti, kad rusai užpuolė Ukrainą ir jie agresoriai''. VATA, tavo šizikas, fiurerius pukinas SENAI jus laiko DEBILAIS, praryjančiai visą jo melą apie nacistus ir t.t. ,tai jo KOZYRIUS-taip ir atsakė Amerikos atstovui į klausimą-Kodėl jis užpuolė Ukrainą''. Kad paraša-AGRESORĖ-ŽINO visas Pasaulis, tik zombiams ruskiams tai niekaip nedaeina, nes jie juk NET NE Homo sapiens/ai, jie RUSAI, taip viename video pareiškė ir tavo gentainis. Rusas kur bebūtų, vistiek lieka rusu. Nesikankink čia, pirmyn pas banditą 90-ųjų, šiziką, fiurerį pukiną ginti parašą, pukiną, juk Ukraina ,,užpuolė juos.

kad būtų neklastojami

kad būtų neklastojami portretas
rinkimų duomenys, nepateikiami žmonėms balsavimo biuleteniai BE antspaudų, kad paskui pripažinti juos negaliojančiais ir t.t. BŪTINA būti stebėtojais. Nepagailėkit tam dienos. Kad juo būti reikia būti nuo kokios nors partijos, be jos neleidžiama :( Debilizmas. Bet partija-nesvarbu. Kreipkitės į bet kokią`, svarbu-būti stebėtoju. Partijos atstovas įtrauks jus į sąrašą stebėtojų, pateiks miesto, gyvenvietės rinkimų organizatoriui, kuris išduos pažymėjimą , kurį turėsit pateikti rinkimų komisijos pirmininkei (-ui). Pažymėjimą gausit ar partijoje, ar patys pas Rinkimų organizatorių. Klaipėdoje organizatorius-Viktoras Greičius, jo sekretorės-862012667, suteikė Savivaldybėje.

Svarbiausias klausimas-

Svarbiausias klausimas- portretas
REFRENDUMAS dėl 2 pilietybės. Ar VISAI neimkit biuletenio-pritrūks balsų, bus neįvykęs, kaip ir praeitą ksartą, ar KATEGORIŠKAI-NE!!!! Niekas š 6šnieko neatiminėja pilietybes, jie SAVO noru jos atsisako.. O šnd per TV amerikonai- ,,lietuviai'' pareiškė, kad jie JAU turi 2 pilietybes-ir Lietuvos ir JAV ir bijo balsuoti, kad antruoji bus panaikintas. Tai bent!!! Brudai ŠVAISTO milijoną!!!popierių spausdinimui dėl to refrendumo. Juk jis vyksta KARTUI su Prezidento rinkimais, o pinigų Gynybai neva nėra???? Tekste dėl Referendumo jie iš LR Konstitucijos 12 str. PANAIKINO šį sąkinį- ,,..niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis.''. Braukit TIK -NE, nes pabraukę TAIP, jūs prisidėsit prie Lietuvos NAIKINIMO. Kitas prezidentas jau bus ar cichanovska, ar koks arabas ir t.t. , kaip ir Seime.

Vatos,

Vatos,  portretas
NETRAIDALIUOKITE čia, NIEKAS nerinks jūsų vaitkaus. Jis NEBUS prezidentu, nes čia NE raša, o mąstantys žmonės. Taip kad eikit geriau į kiemą, pasodinkit gražių gėlyčių, šiukšles surinkit, ir išsikopkyt savo priterštus, dvokiančius butus.

to daktaras

to daktaras portretas
Toks tu ir daktaras tau kažin ar tektu taip greitai vikriai judėti tokiu metu debile kas kita išmastyk o ne slanksteli

toto Vaitkaus gerbėjams-

toto Vaitkaus gerbėjams- portretas
Tau IRGI šizofrenija, kaip ir šizofrenikui Putinui, -Didumo manija, kad ŽINAI-kas prioėmė tą mano ,,rašliavą'' ir nepriėmė ir ką pasakė man, ir kokiu būdu aš ją siunčiau??? Gal MAŽIAU GERK, o tai ir paskutinio grao smegenų neliks, tik siulas, laikantis ausis. Galėčiau ir į teismą paduoti už ŠMEIŽTĄ, bet nesinori gadinti nervų su bepročiais, pripažins nepakaltinamu ir tiek.

to-to -to klausausi

to-to -to klausausi portretas
Vaitkus TIK :) :) nori , kad baigtusi karas :) :) :) Ne, kiti to nenori :) :) O KAIP vaitkus jį užbaigs??? Pasakys šizikui pukinui- Klausyk, baik karą ????:) ;) :) KLOUNAS. Nori , kad Lietuvos vaikinai ČIA gintusi nuo ruZZų fašistų? Kad ČIA krįstų bombos??? Ruskių vizitinė kortelė- Keiksmažodžiai ir ,,Америка виновата''. Ameriką JAU paminėjai, belikmo keiksmažodžiai. Bet ir be jų IŠSIDAVEI, VATA.

to Vaitkaus gerbėjams

to Vaitkaus gerbėjams  portretas
Kodėl taip meluoji kaiminėli nieks tavo rašliavos tada nepriėmė o perspėjo kad nutiltum nes galėjai gauti didele bauda O delStriogos tai durniu ieškai girkis asile mums kaimuynams jokio atsakymo tau nieks nedavė Jau po visko Strioga viešai kažka tai leptelėjo nieks tau pagįrune jokiu interviu nedavinėjo Nedurnik žmoniu

to-to nejuokinkit mes ne akli ir nedurni

to-to nejuokinkit mes ne akli ir nedurni portretas
tu gal\ iš LGBT???? Jie visus skundžia už jų nuomonę. BUKAM-PAGARBĄ reikia UŽSITARNAUTI. Reikšti savo nuomonę Lietuvoje NEUŽDRAUSTA, tavo parašoje-taip. Tai nesikankink čia: Чемодан-вокзал-скатертью дорожка į savo parašą. Fiureris pukinas labai laukia tokių.

to-to -to klausausi

to-to -to klausausi   portretas
KAIP jis ten vakar debatuose išsireiškė-,,Reikia paisioti kitų kaimynų (žmonių) norus, tada nebus karo''.? Pataisyk-jei klystu. Paisyti šizofreniko putino norus???? ATIDUOTI Lietuvą jam? Juk Krymą ukrainiečiai IRGI atidavė BE karo. Ar ne taip? Kiekvieną kartą, kai pasiklausau jo kalbų per TV, vis atrandu naujų ,,perliukų'':) :) :)

to nejuokinkit mes ne akli ir nedurni

to nejuokinkit mes ne akli ir nedurni portretas
Kad atrodote labiau durni ir akli O KAS LIEČIA DĖL TAVO VEIKĖJAU PURVOPILIMO PADUOČIAU TAVE ŠŪDVABALI I TEISMA KYŠIUS REIK ĮRODYTI AR TAVE TAVO GIMDYTOJEI NEMOKĖ KULTURINGUMO IR PAGARBOS VYRESNIAM ŽMOGUI DURNELI

to-to klausausi

to-to klausausi portretas
Jei tokiems kaip tu-MĄSTYTI-sunki užduotis, niekas nieko nebepakeis. Tikiuosi, kad tokių-MAŽUMA.

to -to klausausi

to -to  klausausi portretas
KASiš to kad klausaisi vistiek i tavo pridergta makaule nedaeina Tai ir mastyk savo ar kieno ten gal pišo naudai O LIETUVA BALSUOS UŽ GER DORA PROTINGA LIETUVOS PATRIOTA PROF E VAITKU nežinau kokiam bukam reikia buti kad nesuprasti ka Vaitkus kalba ir baikit metyti ta savo korta dėl rusijos juokinga durninti žmones nes mes matom ir suprantam kad Vaitkus jokios rusijos čia nekviečia o tik nori kad baigtusi karas ir musu jaunuoliai dėk kažkokiu jankiu ir rusijos peštyniu nežūtu Tai slavai o ne lietuvei kad listume i kara ta ir aiškina Vaitkusir nereikia vatyti jo pasisakimu SUPRATAI TO KLAUSAISI MATYT TAIKAISI I SEMA TIK MUMS ŠUDMALOS NESKLEISK GANA

Daktaras

Daktaras portretas
Su stuburu? Bet jame slankstelių pasislinkimas ir išvaržos.

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni portretas
Zinot didziausias durnius vaitkus,jis tik lauke karo plikomis rankomis,ar su tokia rusija galima tartis,nebent jeigu nori ruskims tarnauti,ukraina nesirose karui,bet rusija uzpuole,,apie kokias sutartis tas durnius sneka,ar jis tikrintas psifisiskai,is visu geriausias varijantas nauseda,vegele eina po vaitkaus,jis irgi sneka bi tik itikti zmonems,bet jo darbai rodo priesingai,viena kalba kitka daro,bizni sukure is europos lesu,klastojimi dokumentai,apeinami istatymai,kam butu advokatu pirminikas,gudrus zmoniu mulkinimas,jis net savo darbe nepadare nieko gero,didziausi kysiai ,

Aferistas

Aferistas portretas
Jei toks Vatnikas vegelė laimės iškart įšvyksiu iš Lietuvos, nes su tokais jo vertybėms greitai nukeliausim pas ruskius.

BALSAS

BALSAS  portretas
Sakau, gal iki rinkimų išleis į laisvę Plastiką. - geras kandidatas.

Gerbėja

Gerbėja portretas
Marlė-galviams, kurie nori karo. O mes balsuosime tik už E. Vaitkų, už žmonių gerovę, už laisvą Lietuvą, už taiką!

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Vyt.Landzbergis gyvas,spaudžiam ŽALIĄ,ne RAUDONĄ?

As

As portretas
Pasirinkimas: ar kova iki paskutinio kraujo lašo, ar taika?

to-Gal valdžia....

to-Gal valdžia.... portretas
Vata, Чемодан-вокзал -скатертью дорожка į savo parašą !!!!

Gal valdzia mus visus kvailiais laiko???

Gal valdzia mus visus kvailiais laiko??? portretas
Ant kiek reikia būti atsilupusiu ,kad valdzia mums nori įteigti ,kad rusai uzpuolė ukrainą ir jie agresoriai o dabar valdžia mums teigia ,kad Vaitkaus siiūloma ne karo retorika ir karas kaio kitų kandidatų ,o derybos ir taika europoje ,įvardinamos kaip eysijos naratyvas

Cianidas

Cianidas portretas
Kas liečia Piš,pažiūrėkit jos reklaminius klipus,abejoju,kad jos reitingai pakilo

....../

....../ portretas
Vėgėlė labai gražiai kalba ir patraukliai- advokatas ir tam paruošimas, konsultacijos.... . Bet pasižadėjimo neparašė , kad neduos ratifikuoti dekreto seimui dėl Briuselyje nubalsuotos iš ES " iškepti" FEDERACIJĄ ... EDVARDAS VAITKUS pasižadėjimą pasirašė , o Vėgėlė tik kalba ,kad neduos ratifikuoti.. . NEPASIRAŠO , O ŽODŽIUS ,SAKINIUS KAIP ADVOKATAS ĮPRATĘS MĖTYTI...--- rašiau , kad kai apsireikš" aukštieji išsilavinimai" IKI ŠLYKŠTUMO IR VAITKAUS NIEKINIMAI PRASIDĖS, MAN ATMINTIS ATSIRAS FAKTŲ PRISIMINIMUOSE KITŲ KANDIDATŲ ,YPAČ VIENO ,nes tikrai domėjausi ir klausiausi ką kalba , o dabar ką kalba man neturi reikšmės .... aplinkybės verčia kandidatus kalbėti.... .;

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Prezidentai valstybę alkoholiu naikin taip, kad tapome senstančia ir nykstančia tauta net Taikos metu, bet Lietuva laikosi.

to-Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką!

to-Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką! portretas
o dabar JAU DEGA Buriatija, iš kurios buvo pagrindiniai žudikai Ukrainoje. Dega miškai, namai, dega net jau sostinė-Ulan-Udė. Ką tik pateikė video apie tai vienoje grupėje. Parašai-KAPUT!!!

Vaitkaus gerbėjams--

Vaitkaus gerbėjams-- portretas
KĄ tas,,gelbėtojas'' Vaitkus padarė, BŪTENT PADARĖ dėl žmonių, apart isteriškų kalbų mitinmguose??? ABSOLIUČIAI NIEKO. Aš gi PRIVERČIAU SAM (sv.aps.ministeriją) NEVERSTI skiepytis persirgusių. Rašiau oficialius argumentuotus paklausimus jiems. Ir net Vyriausybei, bet jie pagal kompetenciją persiuntė vėl gi SAM. Reikalavau atsakymo-KOKS kiekis antikūnų nurodo imunitetą prieš COVID ą, ko jie reikalauja iš žmonių? NEŽINOJO ką atsakyti. Tik imunologas Strioga iš TV ekrano atsakė-mes nežinom.Tai KOKIO velnio verčiat žmones tai daryti ? Ir t.t. ir t./t/. PRIVERČIAU Konstit.teismą pakelti subines ir susirinkti, kad priimti Skundą dėl Gestapo paso-ko jie niekaip negalėjo padaryti, susirinkti tam-kaip man teigė Konst.teismo pirmininkės sekretorė-skambinau. Jau kitą dieną, ar po dienos-jau nepamenu, jie susirinko, priėmė Skundą, paskyrė nagrinėjimo dartą, o faš-tai valdžioje išsigando, panaiikino jį .Rinkauinfo dėl PGR testo, norėjau kreiptis įteismą, bet po patyčių internete nebedariau.

to- Gerbėja

to- Gerbėja portretas
Nesikankink Lietuvoje, jau dabar vyk į mylimą paRAŠĄ, nelauk ruZZų fašistų čia. Jų čia NEBUS. Украина ПЕРЕМОЖЕ!!! Раша-гудбай!!!!

Gerbėja

Gerbėja portretas
Kiek galima daugiau balsuosime tik už Eduardą Vaitkų!

to-Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką!

to-Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką! portretas
Tau-kaip tavo vaitkui su galvą negerai? JEI bijai pukino, pirmyn pas jį į parašą, jam labai reikia tokių debilų patrankų mėsai. Tavo banditas 90-ųjų su ,,gražiomis'' pravardėmis -,,Окурок'', ,,Бледная моль''; šizofrenikas, fiureris pukin PUKIAI žino, kad atomines galvutes TURI ne tik jis, ir KAS bus su juo paRašą, jei jis tai padarys. DOMĖKIS plačiau, o ne vien D.K sėdėk. Ir UKRAINA t TIKRAI ПЕРЕМОЖЕ!!! Tavo pukiną, visą jo banditų valdžią eina naikinti ir legionas ,,Свободная Росиия'' ir dar 2 rusų kariniai susivienijimai, kurie dabar kariauja Ukrainos pusėje. Ir pati Gamta-Dangus (Dievas) NAIKINA parašą. Viskas, kas už Uralo-SKĘSTA. Pukiną , tavo paRAŠĄ naikins ir Kiniečiai. LABAI DAUG apie tai info. Mažiau gerk, o domėkis.

to-to klausausi

to-to klausausi portretas
Vaitkui TIKRAI su galvą negerai :( Tegul jis pabando susitarti su šizofreniku putinu . Be to, šis ,,divyris'' jau KELI mėnėsiai NEATSAKO jam asmeniškai į Messenger ir po juo paskutiniu postu užduotą klausimą- ,,Kaip jis įsivaizduoja LAISVĄ Lietuvą BE NATO-ką jis nuolat kalba? Rašos glebyje?''. Neatsakymas-IRGI atsakymas. Pasikartosiu-TIK protiškai atsilikę, su pragertomis, prarūkytomis smegenimis gali balsuoti už vaitkų. TIK. Tokie ir išrinko ir laisvųnų partiją ir t.t.

to-to klausausi

to-to klausausi portretas
ar anūkas kandidatuoja į Prezidentus????

To klausausi....

To klausausi.... portretas
O tai anukui nereikia pazymu rodyti?

Juokinga

Juokinga portretas
Sako kaip stojom I europos sajunga alga buvo 105 eurai o dabar 900 euro.... Bet kas kodel apie maisto kainas nutylejo kad dabar 10kartu ar net daugiau didesnes.... Va tau ir groves lietuva

to-II

to-II portretas
vata, tu jau 20 metų renki banditą, šiziką, fiurerį Pukiną. Marš į savo paRAŠĄ, fiureriui pukinui labai reikia tokių debilų patrankų mėsai.

klausausi debatų per TV

klausausi debatų per TV portretas
po Vaitkaus pasisakymo dar kartą norisi VRK paklausti-KODĖL ji nereikalauja iš jo psichiatro pažymos?

Pupa

Pupa portretas
Taip pasiilge lietuvaiciai vieno lanzberginio diktato net koktu ,kokie cia rinkimai ...

na

na portretas
tik ne už karo kurstytojus..ponas nausėda galvojau jau ukrainoje likęs, bet čia prieš rinkimus parvyko...važiavau dabar iš sodų, tai leipau juokais ties Kauno hidroelektrine tankai kariai gal Nato nežinau..glamžosi su panom..kam tokie cirkai skirti ? neaišku..

QWX

QWX portretas
Didesnio ciniko kaip I. Šimonytė Lietuvos politinėje arenoje dar nėra buvę.

ll

ll portretas
Kol kas pagal kandidatų kalbas neaišku kurios šalies prezidentą renkame Lietuvos ar Ukrainos,nes susidaro įspūdis ,kad lietuv ajau prijungta prie Ukrainos,Net nesivargina ,kas bus daroma dėl Lietuvos ir jos piliečių ir kokias klaidas jie taisys.,Nes 20 tūkst prikurtų teisės aktų neatstoja faktiškų darbų kaip ir teisėkūros defektų,O apie politinę korupcija iš viso net išsižioti ne drįsta,matyt tikrai irgi legalizuota per tūkstančius teisės aktų,

taigi

taigi portretas
paklausinėkit gatvėje praeivių,matysit kiek palaiko konservatorių kandidatę,gėdingi jūsų tyrimai

Kas kam laiko

Kas kam laiko portretas
Cia ju reikalas kas kam laiko, kas kam laizo

apgailėtina parodija

apgailėtina parodija portretas
Šitie,atsiprašant,“rinkimai“ yra visiškai tuščias nieko nelemiantis debiliškas farsas, nė kiek ne blogesnis nei tarybiniais laikais-bet kokiu atveju visada „laimi“ tik tolerastų ir vagių blokas, jokiai realiai opozicijai juose dalyvauti tiesiog NELEIDŽIAMA. Mūsų valdžiagyvių niekas nerenka-juos visus iki vieno iš anksto PASKIRIA jų ponai už Atlanto nuo pat 1990 metų. Rinktis paprasčiausiai nėra iš ko. Visos "partijos" tėra elementarios konkuruojančios banditų gaujos,tesiskiriančios tik pavadinimais,jų tikslai visiškai vienodi-negrų ir afganų kolonizuota ir bilo bandito mirties vakcinomis išnuodyta bei sučipuota Lietuva be lietuvių.

paistantiems apie konstituciją

paistantiems apie konstituciją portretas
Kol žmonės neįsisąmonins kad “konstitucija” Lietuvoje de facto yra niekinis pliurpalų rinkinys, kad ta fantastinė deklaratyvių tezių knygelė yra tik kriminalinės chuntos priedanga, kol žmonės banditų gaują vadins valdžia, kol režimą vadins santvarka, kol egzistuos bukai naivus tikėjimas ” rinkimų” cirkais- t.y., kol daiktai nebus pradėti vadinti tikrais vardais, tol viskas tik dar labiau blogės. Norint nugalėti blogį, pirmiausia jį reikia įvardinti tikruoju vardu. Blogis Lietuvoje klesti vien dėl žmonių kvailumo, o iš kvailumo seka nuolankumas.

Aha ,

Aha ,  portretas
Ir rinkimų šūkį turėjo panašų į putino :)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kremlius žino ką renka Kumele su putkinu stuburu...Kaip sakoma kanopiniai nori valdyt LT.

> cha , keisk dilerį nesusivoki realybėje

&gt; cha , keisk dilerį nesusivoki realybėje  portretas
kas naudingai dirba kremliui . Po jų valdymo Lietuvos neliks , po paskutinio branduolinio

Senis

Senis portretas
Šimonytė su stuburu. O smegenų, kaip pas zylę, 2 gr. Ir tos stubure.

Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką!

Tik Vaitkus kalba apie derybas ir taiką!  portretas
Aš labai atsiprašau, bet kandidatai ir politikai kalbantys apie pergalę prieš Rusiją, kuri turi 6000 branduolinių galvučių, galinčių sunaikinti pusę pasaulio man atrodo kaip neadekvatūs asmenys

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kremliaus šunaujos pykčiui - Šimonytės reitingai auga ir augs.

:))))))

:)))))) portretas
Dar galėjo ar tie,kurie balsuos uz PIS yra marmaliuoti,tiki Lrt

> Stasiui

&gt; Stasiui  portretas
o man vis labiau panašėja , kad Lietuvos ir jos Tautos nekenčia, tie save vadinantys patryyyyjotais . Politiniai mėšliai ...o " komunistų " paranoja manau gydoma žvelgiant į šios seimo daugumos veiklą :) Pabandykite pamąstyti .

Ir svarbiausias argumentas

Ir svarbiausias argumentas  portretas
Kodėl nebalsuosiu už prezidentą Nausėdą , jo prezidentavimo metu Lietuva gali būti įtraukta į karą ! Vyksta nuolatinis karo temos eskalavimas ! Karas bus pasaulinis paskutinis branduolinis , todėl NE , per rinkimus prezidentui Nausėdai .

stasys

stasys portretas
prakeikem rusus,o lietuvele kaip valde taip ir valdo komunistai ir kaip matosi ,tai visiems labaaaaai patinka,juk neturim nieko geriau uz komunista nauseda.cha cha cha

O aš balsuosiu už kandidatą Vėgelę , nes

O aš balsuosiu už kandidatą Vėgelę , nes  portretas
jis taip pat pasisako prieš! O ir karių iš Lietuvos siuntimui sako NE ir turi argumentą - NATO nepritaria ! logiška ir argumentuota !

> bukagalvi, mums dzin

&gt; bukagalvi, mums dzin  portretas
visokios oželytės ir jų rėkimai ar kada jos įstojo į kokią partiją ar ....dzin ! :) Man prezidentas Nausėda visai ne ne dėl to " kuo neva buvo kažkada " nesimpatiškas , o dėl to ką jis dabar daro , kaip dirba Ukrainai , o ne dėl Lietuvos klestėjimo . Pasivažinėjimai prieš rinkimus po kaimelius, mano nuomone , nėra darbas dėl kurio balsuočiau už jį . Per prezidento Nausėdos kadenciją rusakalbių atsirado tiek, kiek nebuvo dar Lietuvoje , išdarkyta lietuvių kalbos abėcėlė , sužlugdyta sveikatos sistema, švietimo, ūkis " bankrutavo " , prasiskolinome , tik kas grąžins skolas ir t.t. Ir viskas " dirbant " prezidentui Nausėdai , liberaliai seimo daugumai ir premjerės Šimonytės Vyriausybei ! Duetas , nes vetavimo nebuvo !

Kodel balsuisiu už E Vaitkų

Kodel balsuisiu už E Vaitkų portretas
Šiandieninė valdžia ir didžioji ziniasklaida su visokio plauko politologais ir tariamais ekspertais pasisako prieš tariamą dabar jau rusišką derybų ir taikos ukrainoje ir europoje naratyvą ,nes neva tai naudinga rusijai ,ir tik E Vaitkus nebino pasakyti ,kad derybos ir taika būtina ukrainai ir europai ,tad baksuosiu už Vaitkų

:)

:)  portretas
Pasijuokiau iš konservatorės Šimonytės pirmo rinkiminio šūkio , panašaus į putino, o jau antras iš vis prajuokino - su stuburu , bet be smegenų ? :) Man visa liberkonserVatų užingridinių fanų masė , panaši į besmegenius zombius :) Aš balsuosiu už kandidatą " su smegenimis " , o toks man Vėgėlė :)

---> komunistinė okupacija....

---&gt; komunistinė okupacija.... portretas
Žinote, yra tokia signatarė Nijolė Oželytė, didžiausia konservatorių gerbėja ir rėkautoja. O gi ji, kaip ir Nuasėda, stojo tais mačiais metais į komunistų partiją. Ir ko jūs ant tokios patriotės visi nelojate, kokia ji bloga, aaaa?

1

1 portretas
Dar pamenu, kaip ši Šimonytės valdžia per covidą mus laikė gyvuliais ir jau tada sau pasakiau, kad šita ūbagų partija iš manęs negaus nei vieno balso per rinkimus.

komunistinė okupacija padarė savo

komunistinė okupacija padarė savo portretas
išvežė visus protingus ir supūdė Sibire. Liko visokios atliekos, nuograužos ir išako nuopisos. Va tokie tiki kad okupacija buvo rusų. nes teliukai. Tokie renka komunistus. Jiem pažadėjo gerovės valstybę - na tą patį komunizmą tik kitoj ranko - ir teliukai griebė kai mamos karvės papą. O kad netesėjo - taigi vėl pažadės.

Vieša info dėl lietuvių karių siuntimo į Ukrainą

Vieša info dėl lietuvių karių siuntimo į Ukrainą  portretas
Į klausimą atsako kandidatai į prezidentus . PRITARIA TIK PREZIDENTAS NAUSĖDA IR KONSERVATORĖ ŠIMONYTĖ !!!!! klaiku kaip jie nekenčia nei Lietuvos , nei jos vaikų .....daugiausia pritariančių tarp konservatorių fanų !!!! Prieš ir Vaitkus , ir Vėgėlė , ir Žemaitaitis ir ...ir ...

balsuosim

balsuosim portretas
tik uz Igna Vegele,nereikalingos tuscios kalbos Laurinaviciaus

Taigi

Taigi portretas
> Jonas Lietuvis ________ _____ Tavo pasakymas: "kumelė geriau už kastruotą žirgą" nėra visai teisingas. Kastruotas žirgas - arklys. Viskas priklauso nuo paskirties - ar žirgas skirtas veislei, ar darbui?

Patarimas

Patarimas portretas
> Jonas Lietuvis ..........................Tu atsargiau ten su ta kumele - dar įspirs? Kas dėl kastruoto žirgo - tai kas nustatė, kad žirgas kastruotas?

Ir dar ....../

Ir dar ....../ portretas
Aš negalvoju , kad ponas kandidatas Vaitkus yra " blogas " ar dar koks kitoks kandidatas . Aš net gerbiu poną Vaitkų , bet ....situacija ŠIANDIENAI yra tokia kokia yra : vienas prezidentas , be seimo palaikymo , mano galva , yra blogis Lietuvai, nes bus chaosas ir pykčiai , bei rietenos . O jų jau užteko prie liberkonserVatų valdymo . Kadangi aš myliu Lietuvą , esu jos pilietis , aš noriu to KAS YRA GERIAUSIA LIETUVAI ! Rinkimai , mano galimybė ! Šiai dienai Lietuvai reikia tokio prezidento , bent aš taip manau , kaip ponas Vėgėlė . Adekvatus , be kraštutinių pažiūrų , išsilavinęs su charakteriu ir nuomone ( prisiminus liberalių " užsakymus " jį nubausti už tą pačią jo nuomonę ) , jei dar seimo dauguma būtų iš adekvačiai mąstančių kas geriausia Lietuvai , o ne asmeninei kišenei ...

melita

melita portretas
nuoseda lai skrenda i PENTAGONA generolam uzpakaliu laizyt--karo sukelejas

> ....../

&gt; ....../ portretas
Darotės juokingi :) Toks jausmas , kad Lietuvoje - prezidentinis valdymas :) Įstatymus priima , sąrašus užslaptina - išviešinti leidžia SEIMAS , o viską ką įvardijo ten ne prezidento galios ! Ponas kandidatas Vaitkus neturi nei vieno kas jį palaiko seime ! Partijos , kurios paprastai laimi seimo mandatus , kitiems kandidatams išreiškė palaikymą ! Pradėkite galvoti ! Ką žada , o ką realiai gali padaryti .

Simonytes tryda = Shuriko sukuosenai

Simonytes tryda = Shuriko sukuosenai portretas
Yra tik 2 Prezidento lygio. Nauseda arba Vegele. Sena Boba lygu menopauzei, nebent Simonyte ne boba , o patsanas.

Senukas

Senukas portretas
Tam Faktui mažiau gerk odekalono ir nagu negraužk.

2 Prezidentai , Nauseda arba Vegele

2 Prezidentai , Nauseda arba Vegele portretas
Simonyte tai skystas prezidento s….as.

Linksmai

Linksmai portretas
Narcizas

Faktas

Faktas portretas
Nieko nuostabaus. Taip ir turėjo būti. Šimonytė dirba, o ne vaidina dirbančią. Todėl žmonės ją ir vertina.

Anonimas

Anonimas portretas
MAN PATINKA VĖGĖLĖ TROŠKINTA SU BULVĖMIS....

MES

MES portretas
IR UZ NAUSEDA ,DAUGIAU NEMATOM UZKA BALSUOTI .

TAP

TAP portretas
Tik uz Nauseda pats tinkamiausias i prrazidentus....

....../

....../ portretas
Visi 8 kandidatai už taiką ir be karo LIETUVOJE.... Bet 7 kandidatai pritaria provokacinius veiksmus, vadinamais " ATGRASIMU" . Visi 7 kandidatai ,tapę prezidentais statys mažoje LIETUVOJE bombų gamyklą ...ginkluote rems UKRAINĄ, kad toliau lietusi kraujas, gaudys ukrainiečius.... . Čia tikrai nekvepia SAUGUMU.... Dar tie kertami miškai . Traumų punktų pristatyta.... . Vienintelis Eduardas Vaitkus už tikrą taiką --- sėsti visiems - ES ,Rusijai ir Ukrainai prie bendro stalo kalbėtis ir nutraukti tą beprotybę... . Klaipėdai pavyko su meru VAITKUMI . Klinikose { centre } nuostabūs chirurgai Vaitkai ... . Pavardė VAITUS Lietuvai neša gėrį . RENKAM TIK EDUARDĄ VAITKŲ Į PREZIDENTUS-- SĄŽININGĄ , NEMELUOJANTĮ , NEAPGAUDINĖJANTĮ , MYLINTĮ LIETUVĄ IR SAVO TAUTIEČIUS. Renkam žmogų , kuris turi pačią geriausią savybę-- vieną veidą .

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
NE NAUSEDAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mirk.... dink

> ką skaityti ? Apžvalgininko pezalus?

&gt; ką skaityti ? Apžvalgininko pezalus?   portretas
Aš turiu savo galvą ir matau bei girdžiu kas vyksta Lietuvoje ! O tie visi " užsakomi " su nuomonėmis , panašu labai tinka liberkonserVatų užingridų zombiams , kurie - be kritinio mąstymo, be išsilavinimo ir Lietuvos nekenčia ...jiems pofig Lietuva ...globalistai ...ne , ne , savęs reikia negerbti , kad klausytis pliupologų už eurus ...

Ponui Žemaitaičiui linkiu sėkmės

Ponui Žemaitaičiui linkiu sėkmės  portretas
RINKIMUOSE Į SEIMĄ ir kiek galima daugiau mandatų ! Seime reikia tų, kurie myli Lietuvą ir nori jos atsigavimo ! Manau su kitais, kurių tikslas dirbti LIETUVAI , mums dar gali pavykti vėl pakilti iš duobės , reikia ir prezidento , kuris DIRBTŲ LIETUVAI! TOKS kandidatas , mano nuomone, yra ponas Vėgėlė . O , ponas prezidentas Nausėda seniai dirba Ukrainai , matyt todėl jį libersocialdemokratai ir remia ?

arba Vaitkus, arba Žemaitaitis, liks ketvirtas

arba Vaitkus, arba Žemaitaitis, liks ketvirtas portretas
Kandidatai keičiasi, o Rinkėjai - NE . 2014 metais, Grybauskaitei siekiant antros kadencijos, nesisteminis N. Puteikis surinko 9 % , 124.333 balsų ir liko ketvirtas. Panašiai gali būti ir šįkart, Prezidentui siekiant antros kadencijos: arba Vaitkus, arba Žemaitaitis, liks ketvirtas. Deja, jų balsai išsiskaido... Bet ir taip kai kas šlapinsis į batą...

Paskaitykit

Paskaitykit portretas
Politikos apžvalgininkas, žurnalistas Marius Laurinavičius, viešai teigiantis, kad kandidatas į prezidentus Ignas Vėgėlė yra naujas Kremliaus projektas Lietuvoje

Kestai

Kestai portretas
Pasilik tu tą Vaitkų sau ir savo chebrytei.

Rinkejas

Rinkejas portretas
pokyciai ziauri, kaliniai dirba seime, o tautos didvyris Zemaitaitis paliko ašaru pakalne

man patinka Vėgėlės nuomonė dar 2023 - 12 !!! Taika !

man patinka Vėgėlės nuomonė dar 2023 - 12 !!! Taika ! portretas
Alfa.savaitės interviu. Apie karą Ukrainoje I. Vėgėlė turi nepopuliarią nuomonę: metas pagalvoti apie taiką, eskalacija smogtų ir mums 49 ____ Dominykas Griežė 2023-12-14 ______

O tarkime ką darys liberkonserVatų užingridai

O tarkime ką darys liberkonserVatų užingridai  portretas
jei antrame ture bus prezidentas Nausėda ir tarkime ponas Vėgėlė ? LiberkonseraVatos dabar prezidentą Nausėdą taršo per komisiją , o ką darys antrame ture ? Agituos balsuoti už tą, kurį ką tik dergė ? Už prezidentą Nausėdą , nes kandidatas Vėgėlė labai nepatogus lygiai taip pat šiuo metu agresyviai nusiteikusiems liberkonserVatoms ir vaitkininkams , kurie Vėgelę dergia ? Pradėkime galvoti , nors tie , kuriems rūpi Lietuva ir jos žmonės , o tie , kurie jos nekenčia , turėtų likti politiniame užribyje kartu su politinės korupcijos byloje nuteistomis partijomis ir iš kalėjimo dirbančiais " seimo nariais " : partija Liberalų sąjūdis ir Darbo .

Kęstas

Kęstas portretas
Ar galime apsaugoti mūsų pinigus? Branduolinės žiemos niekas neišgyvens. Todėl karas tarp branduolinio NATO ir branduolinių Rusijos/Kinijos yra neįmanomas. Lietuvos elitas renka mūsų pinigus, kad pasiruoštų tokiam būtent, neįmanomam, karui. Kodėl? Lietuvos elitas siekia iš mūsų išvilioti pinigus, sekdamas pasakas, kurdamas karo isteriją tik tam. Jie perka daiktus ir paslaugas, kurių mums niekada neprireiks. Gauname logišką išvadą, kad kiekvienas kandidatas į Lietuvos prezidento postą, išskyrus Eduardą Vaitkų, ruošiasi karui, kurio, kaip jie žino, niekada nebus. Jie bando mus apgauti, kad galėtume išsiskirti su mūsų pinigais. Ar bent pabandysime apsaugoti mūsų turtą? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Politinis cinizmas - su stuburu !

Politinis cinizmas - su stuburu ! portretas
Politinis cinizmas - su stuburu !

Baikit pagaliau su ta kumele

Baikit pagaliau su ta kumele portretas
Padkavas nuplėšt jai ir į Rietavą šunų pašarui.

LiberkonserVatų zombiai užingridai

LiberkonserVatų zombiai užingridai  portretas
dabar per visokias komisijas taršo prezidentą Nausėdą ir dėl ko ? Dėl kandidatės į prezidentus Šimonytės , blogiausios Vyriausybės premjerės ? Jūs rimtai ? Prezidentui Nausėdai ačiū , o Lietuvai reikia kito prezidento ir tikrai ne blogiausios nuo Nepriklausomybės atgavimo premjerės , kurios premjeravimo , o pono Nausėdos prezidentavimo metu sugriauta sveikatos sistema , švietimo , ūkis ir t.t. .... mano nuomonė .

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pats jodinėjau ant kumelės veislinės o čia kremliaus veislinė.

Žemaitis

Žemaitis portretas
stiprus yra VIŠTOS STUBURAS. Išvirus ir rakinėjant matyti, kad juda uodega ir kaklas, o vidurys suaugęs į vieną kaulą. Gal tai naudinga užskristi ant laktos ir kapstant sliekus?

> Jonui tik nežinia ar lietuviui

&gt; Jonui tik nežinia ar lietuviui  portretas
nežinoti ir nematyti anot jūsų kumelės naudos Lietuvai , virkauti apie žirgą - nereikėtų :)

roma

roma portretas
jokiu budu NE uz nuoseda,kuris PENTAGONO uzsakymu kursto kara tarp mums draugisku valstybiu

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Balsuokite tik Kanopinius oZZi, kumele,ir kitus raudonus išverstaskurius.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Prezidento postas yra skirtas užaugusiam ir tinkančiu jam pagal protą asmeniui. Geriau protinga kumelė, kaip kas vadina kandidatę, nei iškastruotas žirgas , neišmokytas judėti darnaus ir protingai suplanuoto eismo srovėje.

Na kaip čia pasakius dėl prezidento Nausėdos

Na kaip čia pasakius dėl prezidento Nausėdos  portretas
, aš už jį jau nebalsuosiu , nes matau jo" darbus " Lietuvoje . Jei kandidatuotų į Ukrainos prezidentus - balsuočiau :)

Melas apklausije.

Melas apklausije.  portretas
Prezidenta palaiko 75%

Senukas

Senukas portretas
Rinksim kumele su kremliaus stuburu ...

Na tik nereikia ,

 Na tik nereikia ,  portretas
ponas Žemaitaitis tegul rūpinasi reitingais į seimą , ten reikia tokių kaip jis :) , bet prezidentas tik ponas Vegėlė , o tada , abu kartu !!! Ir kitos partijos , kurios linki Lietuvai klestėjimo , o ne tie liberkonservatos , kurie Lietuvos nekenčia . Seimui reikia daugumos balsų ! Susivienyti prezidento rinkimuose ir išsirinkti Lietuvai dirbantį, mano nuomone , tokia pagrindinė užduotis .

Tik DU geriausi: Nauseda ir Vegele , dar Vaitkus gal

Tik DU geriausi: Nauseda ir Vegele , dar Vaitkus gal portretas
Like su Shurikas Shimonyte bezdaluose sedi. partijos kaip laisves, kartu ir liberalu turetu buti ANUKIUOTOS AMZINAI

taip tai taip ,ale....

taip tai taip ,ale.... portretas
sistema ir vėl pakišo tragiškus Lietuvos žmogui "kandidatus"....

Nesutinku

Nesutinku portretas
Ne Adamkus o mūsų prezidentė Grybauskaite vienintelė geriausia

> anonimui

&gt; anonimui  portretas
ar tikrai ? Man " nieko nežinantis " prezidentas visai nesimpatiškas . Aš apie " violetinė skylę - kalėjimą " kurio prie prezidento Adamkaus nebuvo , tik teismai išmokas Lietuvai priteisė . Ne, o kur dar tos " šlepetės " , o ir šiaip išparceliuotas Lietuvos ūkis ...Ne , mano nuomone, nuo pono ir prasidėjo...Lietuvos išnykimo pradžia ...

Anonimas

Anonimas portretas
Tik už gerb. REMIGIJŲ ŽEMAITAITĮ ! Aūūūū, gal atsiliepkit, ką apklausė Ališauskienės moterėlės ar vyriokai? Kas šį sykį apmokėjo Ališauskienės skaičiukų rankdarbius iš neva 10XY galvų tokių atsiliepusių su reitingininkų kartojama mistine nežinia iš ko skaičiuojama 3,1% paklaida, turbūt nusirašyta nuo skaičiaus pi - 3,1(4159265358...) ?

valdzia

valdzia portretas
nera normaliu kandidatu,bet ner ka noreti,kokia zmonija,tokie ir prezidentai,vienintelis Adamkus buvo prezidentas.

Anonimas

Anonimas portretas
KĄ ŠEIMINIKAS.IŠ LONDONO PASKIRS.TAS IR.BUS PREZIDENTAS....

> Bronislovui :)

&gt; Bronislovui :)  portretas
išsilavinimas 2 klasės ? Tiek klaidų :)

Mano nuomone, kandidatas į prezidentus Vaitkus

Mano nuomone, kandidatas į prezidentus Vaitkus  portretas
yra tam , kad nubarstyti balsus nuo kandidato Vėgėlės , kurio liberkonservatų bakalaurai labiausiai bijo . Vėgėlė - išsilavinęs , jaunas , su teisininko patirtimi ir t.t. . Liberkonservatoms tinka ir prezidentas Nausėda, kurį ypatingai parėmė stambieji verslai ...Šimonytė - labiausiai nevykusios Vyriausybės premjerė , mano nuomone, nevykusi būtų ir prezidentė . Realiausias ir šiai dienai , reikalingiausias Lietuvai, jei norime atsitiesti ir vėl klestėti kaip valdant buvusiai daugumai, manau yra kandidatas ponas Vėgėlė . Jam mano šeimos balsai .

Gerai gyvenam algos kyla

Gerai gyvenam algos kyla portretas
Už Šimonyte!

Jau

Jau  portretas
Kauną turim vieningą.

Tautos Jėga Vienybėje

Tautos Jėga Vienybėje portretas
Rinksime Igną Vėgėlę, kiek liberastkonservių šunauja jį bepultų ir drabstytų purvais. Jau net šlykštu stebėti tas TV mergeles, pagal užsakymą atidirbančias Judo sidabrinius...

Tremtinys

Tremtinys portretas
Uz nuoseda nera tinkamesnio prezidento nes kiti pretendentai yra nevyke

O Klaipėdai su meru Vaitkumi

O Klaipėdai su meru Vaitkumi  portretas
mano nuomone , jau pasisekė . Vyko toks pat varymas ( iki rinkimų ir iš tų pačių ) kaip dabar varo ant kandidato į prezidentus Vegelės . Lietuvai reikia naujo prezidento , ponu Nausėda visiškai nusivyliau : tiek rusakalbių panašu Lietuvoje dar nebuvo, lietuvių kalba išdarkyta , o bučiuoti Ukrainos vėliavą turėtų tik Ukrainos prezidentas . Štai baigiasi pono Zelenskio kadencija , galės kandidatuoti ir rūpinasi ponas prezidentas Nausėda labiau Ukraina nei Lietuva .

Aš balsuosiu už kandidatą Vėgelę , nes

Aš balsuosiu už kandidatą Vėgelę , nes  portretas
Netikiu aš Vaitkumi, netikras jis, vaidmuo rinkimuose jo aiškus - padėti konservatoriams sumobilizuoti savo rinkėjus. Kol nebus demaskuotas, tol žais konservatorių naudai visuose rinkimuose. Tokia mano nuomonė.

Bronislavui

Bronislavui portretas
teisingai,jus zemaiciai balsavot uz Zemaitaiti,bet mes zemaiciai balsavom uz Vaitku ir meras dabar ir yra Vaitkus.Ateiti,jus vėl balsuokit uz Zemaitaiti,nes jis ir vėl nelaimės,o mes vėl balsuosim uz kitą Vaitku ir vėl laimėsim.

Bronislovas.

Bronislovas. portretas
mes isilavine klaipedieciai mero rinkimuose balsavom uz zemaitaity gaila kad ir klp yra runkeliu nelaimejom,bet mes visi ir preziko rinkimuos balsuosim uz zemaitaiti.aisku vilniaus runkeliai nugales bet mes istikimi savo zmogui.....

Taigi

Taigi portretas
Lietuvos Tauta, tai ne rosiejos batrakai. Jie puikiai mato kas dirba, o kas vis kaišo pagalius.

konservat KGB-tų " tyrime"-- matome tik jų n o r u s, o

 konservat KGB-tų &quot; tyrime&quot;-- matome tik  jų  n o r u s, o  portretas
š/m gegužės 1 dienai , p a t i k i m i tyrimo šaltiniai n u s t a t ė sekančiai : VAITKUS-27 %, VĖGĖLĖ -24% ,ŠIMONYTĖ -17 % ,ŽEMAITAITIS -12 % ,NAUSĖDA- 12 % , MAZURONIS -5% , JAVLINSKIS-1,7 % , ŽALIMAS 1, 3%.-- Taigi .kaip ir Lietuvos ŽMONĖS tikėjosi , II-me ture susikaus nepriklausomi kandidatai E. VAITKUS ir I. VĖGĖLĖ

debatai tarp lyderiu parodė

debatai tarp lyderiu parodė portretas
kad laimėjo pišas 9-7 prieš grazuoli.Tai yra zodis okraina pišas ištarė 9 kartus,sutuoktinis -7.Taigi visokie tie sakė,pasakė nelabai galioja

Krito žemiau plintuso.

Krito žemiau plintuso. portretas
Nausėda aiškiai parodė, kad nerūpi lietuviai, tauta, jis pasirinko ukrainiečius, ten jo visos mintys, tai tegul ten ir kovoja dėl prezidento.

sujudo

sujudo  portretas
kaip širšės prieš I. Vėgėlę nusistatę, jokie argumentai jūsų neveikia, įsikandę šmeižikiškų gandų, pletkų, prikiša tėvus kažkas. NIEKO rimto nesuranda, bent kiek vandenį padrumsti reikia. Jūsų Vaitkus nepraeis, o susipriešinimas kainuos Lietuvai dar kelis metus tos pačios leftistų valdžios, kuri jus galutinai pavers vergais ir užčiaups galutinai.

rinksim

rinksim portretas
I. Vegele,tik labai idomu kas bus jo komandoje,nenoreciau.kad butu Zuokas,A. Paulauskas ir kiti .kurie anksciau ilgai sedejo valdzioje

....../

....../ portretas
Kubilus sakė ,kad Vėgėlė yra jų žmogus . Vėgėlė yra kintamas dydis.... NEPATIKIMAS , vieną kart kalba taip ,kitą kart kalba apie tą patį priešingai.... Yra advokatas tai ir kalba pagal aplinkybes..... nusisavinęs Vaitkaus Eduardo mintis kai kurias.... Tai ką jis kalba dabar , seniau viską kitaip traktavo... net prie BALTARUSIJOS PASIENIO BĖGIOJO SU VELIAVYTE ŠALIA GRYBAUSKAITĖS.. . BLOGAI KAI ŽMOGUS ČIULBESIUI IR BLIZGESIUI PASIDUODA .... . PRIMINSIU GABRĖLIO LANDSBERGIO ŽODDŽIUS : " Turim rinkimams iš anksto paruošti daug skirtingų variantų " - prisiminkit kai skaitėm ir komentavom ; rašėm ,kad amerikonas atsiūs ir neatskirsim , kad sugebės mums išplauti smegenėles.... AŠ UŽ VAITKŲ EDUARDĄ.... Jis nekintamas dydis ir nemeluojantis , neišsisukinėjantis ir tikrai už taiką... VĖGĖLĖS tėtis GRIBAUSKAITĖS- magnolija - RINKIMUOSE dalyvavo .... . VĖGĖLĖ PER DAUG BLIZGA-- KAŽKAS NE TAIP , LAUČIU...

To pasiūlymas nuomonė

To pasiūlymas nuomonė portretas
Vegelė per pandemiją stovejo baltarusijos kelyje susikabinęs rankomis su Tapinu ir Grybauskaite ,o andrius kubilius patvirtino ,kad vegelė jų kandidatas

Anonimas

Anonimas portretas
ar neatrodo kad simonyte jau sutvarke rinkimus ir laiko save prezidente

skaitytojas

skaitytojas portretas
Tikreusiai medum pateptas Prezidentinis lovys , kuris pilnas sudo , kad lenda prie jo ,kaip muses ????man geras ir esamas Prezidentas , o naujai atejas issidirbines , kaip kad Vegele , rementis kara ukrainoje ,,jis jau turejo but ispirdolintas is rinkimu kampanijos ,,,??

Už Vaitkų ir Šimonytę agituoja

Už Vaitkų ir Šimonytę agituoja portretas
Deklasuoti prorusiški elementai.

Pasiūlymas nuomonei

Pasiūlymas nuomonei portretas
Neskiesk, o dėk faktus ant stalo. Va čia ir baigsis nepagrįsti skiedalai Vėgėlė su šia šaika nesusideda ir visada tai pabrėžia

vytaute

vytaute portretas
raso zmogelis,bet ka rinkti tik ne simonyte.Kvaileli,dar tu nesupratai,kad jie visi is tos pacios gaujos.Vardai ir pavardes,partiju pavadinimai neturi jokios reiksmes.Virs 30 metu renka vargseliai tuos pacius,nors skirtingi pavadinimai.E.Vaitku reikia rinkt.Na smegenis jau reiktu ijungti.

Smalsi bobutė

Smalsi bobutė portretas
Baigiu amželį nugyventi, kaip norėčiau, kad nors vieną kartą kas nors paklaustų. Ponas Gaidy, ponia Ališauskiene, būkite geri išpildykite šį mano norą. Gal jau daugiau nespėsiu ko nors paprašyti... Čia juokais. Jeigu rimtai, tai NEJUOKINKITE žmonių su tais savo reitingais.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Susimetė kubiliaus kandidatas Vegelė ir lanzbergio kandidatė šimonytė reitingų agentūrai pinigėlių ir reitingai pakilo.

M

M portretas
Bet,ką rinkti,tik ne šimonį,bet bus daug suklastota,kaip ir visada.Lietuva jau ir taip su tokiu valdymu visai krito,vis žemyn į bedugnę,su tokia valdzia.

vyte

vyte portretas
prezidentas tik gerb.EVaitkus.O si nuotrauka parodo,koks vidus sito piliecio,tas ir atsispindi veide.Net klaiku ziureti.

Manipuliavimas

Manipuliavimas  portretas
Reitingais vyksta pilnu tempu, nes mums pateikiami tik keli kandidatai atseit pirmaujantys ir gali laimėti rinkimus ir tauta tik iš jų ir renkasi, nes nori prabalsuiti už tuos kurie gali laimėti, taip ir laimimi rinkimai, nors tai tebuvo tik melas ir manipuliacija.

Kas užsako reitingus

Kas užsako reitingus  portretas
Tam tie reitingai ir paauga. Viskas kaip restorane, duodi pinigų muzikantams ir užsakai ką groti ir dainuoti.... Balsuosiu už išties nepriklausomą kandidatą pasisakantį už derybas ir taiką Ukrainoje ir Europoje, už E Vaitkų

O.Z.

O.Z. portretas
Net nepabandei kurti tos geroves, bet sekmingai sukurei sau, savo pasijos garderobui. Reikejo bent kiek saiko savo gerovei ir pasirupinti zmonemis, bet kelei tik skandalus, riedamasis su valdanciaisiais, o paskui prisiimdamas ju padarytus darbus.

Jei \\\\...////

Jei  \\\\...//// portretas
neišrinksim LR Prezidetu Eduardo VAITKAUS Lietuvėlei "KAPUT".

Arba

Arba portretas
Šimonytė vel klastoja duomenia arba mūsu žmones tikrai avinai

Klpd.

Klpd. portretas
Na kad smuko Bankomatas tai nenuostabu. Per daug jis tiredžia Ukraina (žmonės nepatenkinti neskaidriom paramom, ir tuo kad visa valdžia visų pirma rūpinasi ne Lietuva o ta šalim..) ir per daug švelniai kalba su dabartiniais banditais kurie jam su kvailu bako tribunolu ,,pjauna kėdės koją":D) Na o kad Šhimon kyla, čia jau tikrai nerealu... Greičiau patikėčiau kad ką tik gerai pinigais pamaitinti ,,politoglotai":D ir žiniasklaidos žiurkėnai gerai už tą bliūdeli atidirbinėja..:D) Važiuokit abu kandidatuot į Ukrainą :D) Galėsit Zieliai kavą nešiot ir pasakot kaip jie fronte kas dieną laimi. Sėkmingai traukdamiesi :D)

Komunistas Nauseda

Komunistas Nauseda portretas
Sudejus visus konservatorius ir kitus jo remejus neverti net 5%

onute

onute portretas
Rinkimuose dalyvauja septini ger prof Vaitkaus pacientai

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių