Žmonių reakcijos po EP rinkimų: juos galima pasiųsti tik pasivaikščiot po pievą

  • Teksto dydis:

Europos Parlamento rinkimų aktyvumas šį kartą siekė vos 28,35 proc. LNK žurnalistė kalbino praeivius ir klausė, kokius jų nuotaikos po įvykusių rinkimų.

„Dalyvavau ir labai nepatenkinta, kad išrinko „konservus“. Aš labai nepatenkinta. Aš jums galiu pasakyt, Seime sėdi šeimos – nuo tėvų, nuo vaikų iki senelių ir prosenelių. Aš patenkinta Vilija Blinkevičiūte. Jai gerai pasisekė. Bet aš dar balsavau už Gintautą Palucką, man jo labai gaila. O kad Petras Gražulis papuolė, tai gerai. Todėl, kad, kai jis sako tiesą, nepatinka tam, kam jis pasako į akis. Prisimenu, kai jis sakė, Daliai Grybauskaitei žiūrėjau į akis ir ji nenorėjo žiūrėti į mane, nes aš esu vyras“, – atviravo moteris.

„Aš palaikau konservatorius, nežinau, aš toks. Kai žiūriu, kiek tų ministrų lieka per visas valdžias, tai daugiausiai liko pas konservatorius, tai, manau, kad neblogai. Ar geriau, kad P. Gražulis nuvažiuotų? Čia juokdarys, čia komikas Lietuvos“, – savo nuomonę išsakė praeivis.

„Aš nesiunčiau. Aš juos galiu tik pasiųst pasivaikščiot po pievą. Nebuvo iš ko rinktis. Atrodo, išsistudijavau sąrašus. Vienas kitas žmogus taip, bet jie, deja, ne partijos viršūnėse ir savaime nepapuola“, – teigė vilnietė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Be Sąjungos nebūtų ir mūsų tokių, kokie dabar esam. Bet jeigu tik vienuolika ir jeigu jie nevieningi… Aš jeigu su kaimynu išeinu žvejot ir nepasikalbu, tai nevyko žvejyba. Čia mano tokia mintis“, – akcentavo gyventojas.

„Jie mažai viešina. Aš suprantu, kad jie ten dirba, balsuoja, turi savo frakcijas. Bet jiems atrodo, kad mes čia gal kažkur skaitom, žiūrim, o šiaip trūksta informacijos, ką jie daro, kaip atstovauja Lietuvai. Turbūt žmonės galvoja, jeigu jūs nuvažiuojat ten tik pinigus pasiimt, tai ko mes čia eisim balsuot?“, – sakė vyriškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Visiems, kas kritikuojate Gražulį, nemokamas patarimas. Neškite jūsų muilą į rinkimus, kai sekantį kartą bus renkamas Gražulis ir nugalėkite jį rinkimuose. Toliau pademonstruokite jūsų politinius sugebėjimus, kalbėkite angliškai ar suomiškai, eikite pėsti vandens paviršiumi. O mes tik plosime ir džiaugsimės, gerai pasirinkę. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Nustebe

Nustebe portretas
Kas ta tuteisi vis isrenka ir tuos pensininkus konservus?

Kiek piliečių

Kiek piliečių portretas
tingėjo pakelti subines ir ateiti balsuoti? Tegul necypia dabar. Tie kas neatėjo - blogiau pydarų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių