Ministerija imasi Studijų kokybės vertinimo centro vadovo paieškų

  • Teksto dydis:

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM) skelbia konkursą Studijų kokybės vertinimo centro vadovo pareigoms užimti.

Kaip penktadienį pranešė ministerija, pretendentai į šią vietą turi būti įgiję magistro laipsnį ar jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją, turėti ne mažiau kaip trejų metų vadovavimo patirtį.

ŠMSM tikisi, kad naujas vadovas prisidės prie aukštojo mokslo kokybės puoselėjimo, padės įgijusiesiems įvairias kvalifikacijas jas įveiklinti.

Iš vadovo laukiama lyderystės įgyvendinant naują išorinio aukštųjų mokyklų ir studijų krypčių vertinimo modelį, kuriant Lietuvos ir užsienio piliečiams palankias sąlygas judėti tarp skirtingų švietimo sistemų, siekiant platesnio automatinio užsienyje įgytų kvalifikacijų pripažinimo.

Centro direktoriui siūlomas atlyginimas – 5,2 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių. Pretendentai paraiškas teikti gali iki rugpjūčio 19 dienos.

Nuo 2018-ųjų įstaigai vadovauja Almantas Šerpatauskas, 2019 metais tapęs nuolatiniu Studijų kokybės vertinimo centro direktoriumi. Prieš tai šias pareigas ėjo Nora Skaburskienė, atsistatydinusi 2018-ųjų rugpjūtį.

Centro vadovo kadencija – penkeri metai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių