NATO naikintuvai tęsia patruliavimą, per savaitę šešis kartus lydėjo Rusijos orlaivius

  • Teksto dydis:

NATO naikintuvai tęsia patruliavimą, per savaitę šešis kartus lydėjo Rusijos orlaivius, antradienį pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).

Praėjusią savaitę pirmadienį naikintuvai kilo atpažinti orlaivį IL-20, skridusį iš pagrindinės Rusijos dalies į Karaliaučiaus sritį.

Antradienį NATO oro policija taip pat atpažino IL-20, kilusį iš Karaliaučiaus srities ir į ją grįžusį.

Ketvirtadienį atpažinti iš Karaliaučiaus srities kilę ir į ją grįžę IL-20 bei du naikintuvai SU-27. Tą pačią dieną NATO orlaiviai dar kartą kilo atpažinti naikintuvo SU-27, jis taip pat kilo ir grįžo į Karaliaučiaus sritį.

Rusijos orlaivis IL-20 atpažintas ir penktadienį, jis skrido iš Karaliaučiaus srities į pagrindinę Rusijos dalį, taip pat palydėtas iš Karaliaučiaus srities kilęs ir grįžęs SU-24.

NATO oro policijos misija Baltijos šalyse vykdoma iš Lietuvos ir Estijos.

Oro policiją vykdantys NATO orlaiviai kasdienį patruliavimą palei Baltijos šalių oro erdvės sieną su Rusija ir Baltarusija pradėjo po Rusijos invazijos į Ukrainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Šaunu. Patenkintas Nato. Ačiū. Dabar girdžiu patruliuojančių Nato naikintuvus garsą. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Všį Ernmar Respublika.

ano

ano portretas
kas cia darosi kai musu zeme tapo /prahadnoji dvor/ kaip visu kaimynu sanatorija kai jau saviems nera vietos tai vadziagyviai savo bilotu /ponios/ rankomis kenkia tautai ir jos zmonems vasaliskai istykimai vykdydami briuselio bei svab programa ===

gal

gal portretas
baikit savo arogantiska agresija kelt panika eurozemyne priverte savo vienvaldyste rusus priesintis ir normalus logiskai mastantys zmones tai mato tai pripazinkit ir uzteks karu ne bunkeriai nepades jokiam /elitsvabui/ pratest savo tuscia egzistencija ===
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių