Paskelbta, kur amžino poilsio atguls jaunas ūkininkas D. Sabulis

  • Teksto dydis:

Savaitgalį ūkininkų bendruomenę pasiekė liūdna žinia – per nelaimingą atsitikimą mirė Dainius Sabulis, vienas aktyviausių Kėdainių krašto ūkininkų, pranešė portalas agrobite.lt. Tiesa, jau yra atskleista mirusio jauno vyro amžino poilsio vieta.

Visos Lietuvos ūkininkų bendruomenė raginama atvykti į atsisveikinimą su vos 32-ejų metų mirusiu D. Sabuliu.

Informacija, kur galima bus tai padaryti, socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Mindaugas Maciulevičius.

„Informacija norintiems atsisveikinti su Dainiumi Sabuliu. Rugpjūčio 28 d. Dainius bus pašarvotas laidojimo namuose Gedulo sala (Skongalio g. 1, Kėdainiai). Atsisveikinimas su Dainiumi:

– Rugpjūčio 28 d. nuo 18 val.

– Rugpjūčio 29 d. nuo 10.00 iki 18.30 val.

– Rugpjūčio 30 d. atsisveikinimas su Dainiaus urna nuo 10 val.

– Šv. Mišias už Dainių laikys jo mylimas kunigas Kęstutis Rugevičius rugpjūčio 30 d. (penktadienį) 19.00 val. Kėdainių Šv. Juozapo bažnyčioje (Radvilų g. 10, Kėdainiai).

Į paskutinę kelionę Dainiaus urna išlydima rugpjūčio 31 d. 12 val.“, – rašė vyras.

M. Maciulevičius pridūrė, jog per nelaimingą atsitikimą miręs Dainius amžino poilsio atguls Kaune, Romainių kapinėse.

Artimieji visų prašo Dainių pagerbti baltu gėlės žiedu.

 

 

„Visus kaimynystėje gyvenančius bei dirbančius ūkininkus kviečiame simboliškai pagerbti Dainių Rugpjūčio 31 dieną, šeštadienį, 12 valandą. Renkamės pagal žemėlapyje nurodytą maršrutą, šalikelėse ar laukuose prie kelio, po vieną ar po kelis, ir paskutinį kartą ypač garsiai savo traktoriaus signalais bei sirenomis, įjungtais švyturėliais išlydime Dainių. Ilsėkis, Dainiau, ramybėje“, – rašė M. Maciulevičius.

LNK.LT primena, kad žinią apie perspektyvaus ūkininko Dainiaus Sabulio mirtį pirmadienio ryte paskelbta grupėje „Agro žmonės“.

„Tai didžiulė ir skaudi netektis ne tik šeimai, artimiesiems, bet ir visai ūkininkų bendruomenei“, – minėtas portalas citavo Lietuvos grūdų augintojų asociacijos LGAA vadovą Aušrį Macijauską.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Traktorių signalais ir sirenomis išlydi mirusįjį ???????? Na, net tarybiniais laikais to nebuvo....lydėdavo su giesmėmis....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių