Kaltinimai D. Trumpui: jis grabinėjo mano krūtis!

  • Teksto dydis:

Dvi moterys apkaltino JAV respublikonų kandidatą į prezidentus Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą), kad šis anksčiau jas nepadoriai grabinėjo, trečiadienį paskelbė dienraštis „The New York Times“.

Viena iš šių moterų teigė, kad milijardierius nekilnojamojo turto magnatas ją grabinėjo, o kita papasakojo, kaip D. Trumpas ją pabučiavo.

Pats D. Trumpas šiuos kaltinimus įnirtingai neigia.

Straipsnis pasirodė po to, kai praėjusį penktadienį buvo paviešintas 2005 metais nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame D. Trumpas gyrėsi, kaip grabinėjo moteris.

Arogantiško būdo turtuolis per sekmadienio debatus su oponente demokrate Hillary Clinton (Hilari Klinton) sulaukė gausybės klausimų dėl minėtų savo komentarų. Tačiau paklausus, ar jis yra bučiavęs moteris be jų sutikimo ir grabinėjęs jų lytinius organus, jis atsakė: „Ne... Nesu.“

D. Trumpo kampanijos atstovai paneigė „The New York Times“ pasirodžiusį straipsnį ir pavadino jį „menkinančiu reputaciją“.

Kaip aštuonkojis

Buvusi verslininkė, 74-erių metų Jessica Leeds (Džesika Lids), dirbusi popierių gaminančioje įmonėje, sakė dienraščiui, kad D. Trumpas grabinėjo ją daugiau kaip prieš tris dešimtmečius, kai jie sėdėjo gretimuose krėsluose lėktuve.

Praėjus maždaug 45 minutėms po pakilimo, D. Trumpas pakėlė porankį ir pradėjo grabinėti jos krūtis, mėgino pakišti savo ranką po jos sijonu, sakė J. Leeds.

„Jis buvo kaip aštuonkojis, – sakė ji laikraščiui. – Jo rankos buvo visur.“

„Tai buvo užpuolimas“, – sakė ji, kalbėdama apie nemalonų susidūrimą, kuris įvyko, kai jai buvo 38-eri metai.

J. Leeds nurodė, kad skrydžio palydovas pakvietė ją užimti laisvą vietą pirmosios klasės salone. Jai buvo pasiūlyta vieta šalia D. Trumpo, kurio ji iki tol nepažinojo.

Po to, kai jis pradėjo priekabiauti, J. Leeds nedelsdama grįžo į savo vietą antrosios klasės salone, sakė ji.

Tuo tarpu Rachel Crooks (Reičel Kruks) sakė, kad būdama 22-ejų metų ji dirbo nekilnojamojo turto kompanijos priimamojo sekretore milijardieriaus Niujorko dangoraižyje „Trump Tower“. Vieną 2005 metų rytą ji sutiko D. Trumpą šalia lifto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kaip mūsų 'nusipelnę' elgias, kaip ten su 'srubos virimu', kaip valstybiniai postai buvo gauti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių