Būsimasis karalius švenčia 11-ąjį gimtadienį: greit turės pradėti planuoti ir savo laidotuves

  • Teksto dydis:

Liepos 22-ąją Princui George'ui sukako 11 metų ir, kaip įprasta, jo tėvai šia proga pasidalijo oficialia nuotrauka.

Jaunasis princas, kuris yra antras eilėje į karaliaus sostą, rodomas besišypsantis ir atsipalaidavęs. Nespalvotoje nuotraukoje jis  puošniai apsirengęs kostiumu ir marškiniais. Ant kairiojo riešo – draugystės apyrankė. Kensingtono rūmai atsisakė atskleisti, kas būsimam karaliui padovanojo apyrankę, praneša „Sky News“.

Velso princesės Kate Middleton nufotografuotas juodai baltas vaizdas buvo paskelbtas oficialiame princesės ir princo „instagram“ profilyje.

Šalia nuotraukos parašyta: „Šiandien sveikiname princą George'ą su 11-uoju gimtadieniu!

Princo Viljamo ir princesės instagramo nuotr.

Velso princui ir princesei jau tapo tradicija publikuoti nuotraukas svarbiomis šeimos progomis, tokiomis kaip gimtadieniai, Tėvo diena, Motinos diena, vestuvių metinės.

Kaip ir šią, daugelį nuotraukų svarbiomis progomis padarė princesė K. Middleton, kuri yra entuziastinga fotografė mėgėja.

Princo Viljamo ir princesės K. Middleton instagramo nuotr.

Karališkieji ekspertai „Fox News“ sakė, kad vyriausias princo Viljamo ir K. Middleton sūnus, greičiausiai linksminsis du kartus. Pirmąjį – futbolo žaidime, o antrąjį –  su tortu, kurį kepė jo mama.

Tačiau jie pabrėžė, jog tikisi, kad princo gimtadienis nebus viešas, kadangi jo motina ir senelis karalius Karolis III gydosi nuo vėžio.

„Viljamas ir K. Middleton padarė beveik viską, ką galėjo, kad George'o vaikystė būtų gana įprasta. Tačiau šie metai George'ui, Šarlotei ir Louisui buvo sunkūs, kadangi jų mama ir senelis kovoja su vėžiu“, – „Fox News“ teigė karališkasis ekspertas.

Tai liguista taisyklė, bet vėlgi, kai jiems sukanka 16 metų, visų vyresniųjų karališkųjų asmenų taip pat prašoma padėti planuoti savo laidotuves.

„Tikėtina, kad jie laikysis įprasto plano ir surengs nedidelį vakarėlį, kuriame dalyvaus pusbroliai ir keli mokyklos draugai“, – tęsė jis.

Karališkasis ekspertas taip pat paminėjo, kad kitas George'o gimtadienis bus princo ir jo tėvo gyvenimo būdo pasikeitimo pradžia, kai įsigalios „ligota taisyklė“.

„Tai gali būti paskutiniai metai, kai George'ui bus leista skristi su savo tėvu“, – sakė ekspertas.

Nuo 12 metų sosto įpėdiniai privalo skristi lėktuvu atskirai, kad išsaugotų paveldėjimo liniją, jei įvyktų nelaimingas atsitikimas.

„Kai Viljamui sukako 12 metų, jis pradėjo skraidyti atskiru karališkuoju lėktuvu. Tai liguista taisyklė, bet vėlgi, kai jiems sukanka 16 metų, visų vyresniųjų karališkųjų asmenų taip pat prašoma padėti planuoti savo laidotuves“, – teigė ekspertas.

Princo Viljamo ir K. Middleton vaikai šiuo metu išgyvena sunkų laikotarpį dėl mamos ir senelio sveikatos problemų, bet taip pat stengiasi gyventi aktyviai ir nepamiršti pramogų.

Praėjusį mėnesį George'as ir Šarlotė netikėtai pasirodė kartu su savo tėvu Taylor Swift koncerte Londone.

Princo Viljamo ir princesės instagramo nuotr.

George'as, kuris yra aistringas futbolo gerbėjas, liepos 14 dieną kartu su Viljamu dalyvavo UEFA EURO 2024 finalo rungtynėse tarp Anglijos ir Ispanijos.

Scanpix nuotr.

Princo George'o gimtadienis taip pat bus džiugus įvykis. Karališkoji ekspertė Hilary Fordwich prognozavo, kad jo gimtadienis bus „nepaprastesnis“, ir tikino, kad bus surengti du gimtadienio vakarėliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Sumontuota nuotrauka, motina visada ziuri i savo kudiki

Istorija rašys

Istorija rašys portretas
Imperija sminga karalius dar laikosi

Antraštė

Antraštė portretas
Kai jau manau, kad šis bulvarinis laikraštis pasiekė dugną, atsiranda antraštė, kuriai žemiau kristi nėra kur. Galbūt jau atėjo laikas Kauno dienai pradėti planuoti savo laidotuves?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių