Buvęs Rusijos prezidentas tyčiojasi iš „pašėliškai narsaus senio“ J. Bideno

  • Teksto dydis:

Joe Bidenui (Džo Baidenui) antradienį paskelbus apie sprendimą siekti antrosios kadencijos JAV prezidento poste, buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas JAV valstybės vadovą pavadino „pašėliškai narsiu seniu“.

„Bidenas visgi apsisprendė. Pašėliškai narsus senis“, – parašė D. Medvedevas platformoje „Telegram“ apie 80-metį JAV lyderį.

„JAV kariškių vietoje greitai paruoščiau netikrą portfelį su netikrais branduoliniais kodais tam atvejui, jei jis laimėtų, kad būtų galima išvengti nepataisomų padarinių“, – pridūrė jis.

J. Bidenas antradienį paskelbė vaizdo pranešimą, kaip ir lygiai prieš ketverius metus, kai pranešė apie savo kandidatavimą 2020 metų rinkimuose, kuriuose galiausiai nugalėjo Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

„Kiekviena karta susiduria su akimirka, kai tenka ginti demokratiją. Ginti savo pagrindines laisves. Manau, kad tai yra mūsų akimirka. Štai kodėl sieksiu būti perrinktas Jungtinių Valstijų prezidentu. Prisijunkite prie mūsų. Užbaikime šį darbą“, – parašė J. Bidenas savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Antrosios kadencijos pabaigoje demokratų veteranui būtų 86 metai.

D. Medvedevas, kuris dabar yra Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas, socialiniuose tinkluose itin dažnai kritikuoja Vakarus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kad pačiam nupušėliui medvedevui senatvė ne už kalnų tik protelio nebus kaip pas bidena.

Girtas

Girtas portretas
naša raša putlerio artistas tarė svarų žodį kad neliktų nepastebėtas, davė putleris pabūti prezidentu ,pakvailino jį ir visus maskvėnus su tuo cirku, gal žmogus suprato kad buvo smaukalas tai iš nevilties geria.

Rimas

Rimas portretas
Gal senas lunatikas sumaise kazka , gal kokioi humoro laidoi nori sudalyvaut. Pakalbet su ateiviais, pasisveikint
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių