Buvusi D. Trumpo atstovė pareiškė paramą K. Harris

  • Teksto dydis:

Buvusi eksprezidento Donaldo Trumpo atstovė  Stephanie Grisham Demokratų partijos suvažiavime Čikagoje pareiškė paramą šios partijos kandidatei į prezidentus Kamalai Harris. Po kelerių darbo su D. Trumpu metų ji dabar agituoja už K. Harris, sakė S. Grisham. „Ji gerbia amerikiečius, – kalbėjo ji apie demokratę. – Ir ji turi mano balsą“.

S. Grisham nuo 2017 iki 2019 metų buvo tuometinės JAV pirmosios ponios Melanijos Trump atstovė spaudai, o tada devynis mėnesius ėjo Baltųjų rūmų atstovės spaudai ir komunikacijos vadovės pareigas. Vėliau ji vėl tapo M. Trump atstove.

S. Grisham Čikagoje sakė anksčiau aistringai rėmusi D. Trumpą. „Buvau viena artimiausių jo patarėjų. Trumpo šeima tapo mano šeima“, – kalbėjo ji. Ji su jais švęsdavusi Velykas, Padėkos dieną, Kalėdas ir Naujuosius metus.

„Mačiau jį, kai būdavo išjungtos kameros, – pasakojo S. Grisham, turėdama omenyje buvusį prezidentą. – Už uždarytų durų D. Trumpas tyčiojasi iš savo šalininkų“. Jis esą neturi empatijos, moralės, jam nesvarbi tiesa.

D. Trumpas jai visada sakydavęs: „Nesvarbu, ką tu sakai, Stephanie. Sakyk tai pakankamai dažnai ir žmonės tavimi patikės“. S. Grisham teigė po D. Trumpo šalininkų surengto Kapitolijaus šturmo atsistatydinusi, nes nenorėjusi būti „šios beprotybės dalis“.

Pasitraukusi iš D. Trumpo komandos, S. Grisham parašė knygą ir nuo tada atvirai kritikuoja buvusį prezidentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Tikisi prisigretinti ir prie šios kandidatės komandos ... Ne tik panašių pareigų negaus, bet ir jokių,- išdavikų niekas negerbia ir jais nepasitiki... "Prašovė" bobelė...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių