Clintonai giria iš prezidento rinkimų besitraukiantį J. Bideną, reiškia paramą K. Harris

Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas) ir buvusi valstybės sekretorė Hillary Clinton (Hilari Klinton) sekmadienį gyrė Joe Bideno (Džo Baideno) sprendimą nebesiekti perrinkimo ir išreiškė paramą viceprezidentei Kamalai Harris (Kamalai Haris).

B. ir H. Clintonai bendrame pareiškime gyrė J. Bideno „nepaprastą tarnybos karjerą“ ir teigė, jog jiems garbė paremti K. Harris, kad ši taptų demokratų kandidate.

JAV prezidentas J. Bidenas anksčiau sekmadienį pareiškė, kad nesieks perrinkimo lapkritį vyksiančiuose rinkimuose ir išreiškė paramą savo viceprezidentei K. Harris mesti iššūkį respublikonui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui).

„Niekas neprivertė mūsų labiau nerimauti dėl savo šalies, kaip antrosios D. Trumpo kadencijos keliama grėsmė. Jis pažadėjo būti diktatoriumi nuo pat pirmos dienos“, – sakė Clintonai pareiškime.

B. Obama giria J. Bideno sprendimą trauktis iš rinkimų, įspėja apie „nepažintus vandenis“

JAV eksprezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) sekmadienį gyrė savo bendražygio J. Bideno sprendimą nebesiekti perrinkimo, sakydamas, kad tai liudija JAV lyderio meilę tėvynei.

J. Bidenas turėjo visas teises siekti perrinkimo, sakoma buvusio prezidento pareiškime, kuriame jis gyrė 81 metų politiko pasiekimus ir pavadino jį „aukščiausio lygio patriotu“. Visgi jis perspėjo dėl „nepažintų vandenų“ prieš lapkričio 5 dieną vyksiančius rinkimus.

„Ateinančiomis dienomis plauksime nepažintais vandenimis. Tačiau aš tikrai tikiu, kad mūsų partijos lyderiai sugebės sukurti procesą, per kurį iškils išskirtinis kandidatas“, – tęsė B. Obama.

N. Pelosi: J. Bidenas yra „vienas reikšmingiausių prezidentų Amerikos istorijoje“

J. Bidenui pasitraukus iš kovos dėl antrosios kadencijos, buvusi Atstovų Rūmų pirmininkė Nancy Pelosi pabrėžia jo politinį palikimą.

„Prezidentas J. Bidenas yra patriotiškas amerikietis, kuriam mūsų šalis visada buvo svarbiausia, – tinkle „X“ rašė ir toliau įtakinga Kongreso narė demokratė. – Dėl savo vizijos, vertybių ir lyderystės palikimo jis yra vienas reikšmingiausių prezidentų Amerikos istorijoje.“

N. Pelosi padėkojo J. Bidenui už tai, kad jis „visada tikėjo Amerikos pažadu“. „Dievas palaimino Ameriką Joe Bideno didybe ir gerumu“, – rašė demokratė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brežnevo vėlė

Brežnevo vėlė portretas
Bilas jau neadekvatus, vaikštanti kaliausė. Youtube galima pasižiūrėti siužetų, kaip jis slankioja gatvėmis, nesusigaudydamas kur esąs. O jo boba atrodo klaikiai, tikra ragana. Tai čia taip atrodo milijardieriai, kurie pretenduoja į pasaulio valdovus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių