J. Bidenas priėmė Baltuosiuose rūmuose V. Kara-Murzą su šeima

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas susitiko su Rusijos aktyvistu Vladimiru Kara-Murza, kuris buvo paleistas iš kolonijos Rusijai ir Vakarų šalims keičiantis kaliniais, praneša portalas „Meduza“.

Prezidentas socialiniame tinkle X paskelbė bendrą nuotrauką su V. Kara-Murzos šeima iš Ovaliojo kabineto Baltuosiuose rūmuose.

„Šiandien pasveikinau Vladimirą Kara-Murzą ir jo šeimą Baltuosiuose rūmuose, pažymėdamas jo sugrįžimą į Ameriką. Vladimiras dvejus su puse metų praleido nepagrįstai įkalintas Rusijoje už pasisakymą prieš Rusijos karą Ukrainoje. Šiandien jo šeima vėl susijungė“, – parašė J. Bidenas.

V. Kara-Murza Rusijoje buvo nuteistas kalėti 25 metus už valstybės išdavimą, Rusijos armijos diskreditavimą ir dalyvavimą nepageidaujamos organizacijos veikloje. Jis buvo laikomas vienutėje Omske labai sunkiomis sąlygomis. Rugpjūčio 1 d. Kremliaus kritikas buvo išsiųstas iš šalies kartu su kitais politiniais kaliniais per Rusijos ir Vakarų mainus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na gal rusai neprigaudo

Na gal rusai neprigaudo portretas
Tiek amerikonų kilerių, kad turėtų ką mainyti? Šiaip Putinui labai naudinga išsiųsti opozicionierius į užsienį ir sakyti, kad tai tik išdavikai. Todėl Navalnas ir rizikavo grįžti į Rusiją. Jis nemanė, kad bus nuteistas taip ilgai kalėti, nes nebuvo nieko blogo padaręs, tik paviešinęs Putino dvaro video.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Kremliaus gnomui netgi reikalingi tokie popieriniai opozicionieriai, nes už tuščius tauškalus jis juos be vargo supakuoja, palaiko klaikiame kalėjime su netradiciniais ir laukia JAV lapausių pasiūlymo mainyti į tikrus rusų spec. tarnybų šnipus, diversantus irgi GRU žmogžudžius- kilerius. Tik klausimas- kur čia lygūs mainai- kileris mainomas į tarškalių- barškalių.

vaizdelis baisus

vaizdelis baisus portretas
murzos mužikai,šlipsa uzsidek,kacaps ir liks kacapu.Merga su šliurem.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių