K. Middleton pasirodė viešumoje: svarbus renginys tapo motinos ir dukters pasimatymu

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Velso princesė Kate Middleton pasirodė viešumoje. Tai jau antrasis K. Middleton pasirodymas viešumoje šiais metais, kai ji gydosi nuo neatskleistos rūšies vėžio. Princesė dalyvavo Vimbldono čempionate, kuris plačiai žinomas kaip vienas mėgstamiausių princesės sporto renginių, rašoma užsienio portale „Global News“.

Princesė išvyką pavertė motinos ir dukters pasimatymu. Moteris laiką leido kartu su savo antragime princese Šarlote.

Princesė buvo pasipuošusi akį traukiančia violetine suknele ir aukštakulniais. Ji sulaukė entuziastingų ovacijų iš minios. Prie princesės prisijungė ir jos sesuo, Šarlotės teta Pippa Middleton.

Scanpix nuotr.

Būdama Vimbldono čempionato globėja – šį vaidmenį prieš aštuonerius metus jai skyrė karalienė Elžbieta, princesė įteikė trofėjus Didžiojo kirčio finalo pabaigoje.

Prieš čempionato rungtynes ​​nebuvo žinoma, ar princesė pateks į turnyrą. Tačiau, kaip ilgametė teniso gerbėja ir žaidėja, ji retai praleido Vimbldono finalą.

Scanpix nuotr.

Birželio mėnesį Kensingtono rūmų išplatintame rašytiniame pranešime K. Middleton teigė, kad ji „daro pažangą“, ir pridūrė, kad jos gydymas tęsis „dar kelis mėnesius“.

Po to, kai kovo 22 d. pasauliui paskelbė apie savo diagnozę, ji kelis mėnesius praleido toli nuo visuomenės. Tik praėjusį mėnesį, švęsdama „Trooping the Colour“ iškilmingą renginį, ji pirmą kartą pasirodė viešumoje kartu su kitais karališkosios šeimos nariais.

Nors ji dažnai dalyvauja Vimbldone su savo vyru princu Viljamu, šiemet sosto įpėdinio nebuvo, nes jis dalyvavo Berlyne vykusiame Europos futbolo čempionate tarp Anglijos ir Ispanijos. 

Kensingtono rūmai birželį pabrėžė, kad bet kokie princesės pasirodymai nerodo sugrįžimo į viešąjį gyvenimą. Artimiausiu metu ji rengs išvykas pagal savo savijautą ir medikų komandos nurodymus.

Data, kada ji vėl pradės eiti karališkąsias pareigas, nenustatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aišk.

Aišk. portretas
Nu ir kas kad ji pasirodė,ji yra sunkus ligonis , vaistų pripumpuota išėjo į viešumą.Faktiškai nenoriu prognozuoti ,bet situacija yra sudėtinga su jos sveikatą.Neaišku ar sustiprės.Juk ją lydėjo, stebėjo jos savijautą ir saugojo moteris ,kuri buvo pasiruošusi padėti.

prasviesejimas

prasviesejimas portretas
Ale ve, tikrai, sita butybe BE PAPU.. Kazkokia issigimusi. Mums tokiu NEREIKIA. Uzmetyti ja supuvusiais kiausiniais ir SUDEGINTI.

Tikra lady

Tikra lady portretas
Sekmes, sveikatos princesei Caterinai.Tokiu neeiliniu moteru mazeja.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių