Nacionalinis JAV laikraštis: nebalsuokite už D. Trumpą

  • Teksto dydis:

JAV dienraštis „USA Today“ nukrypo nuo įprastos praktikos ir penktadienį išreiškė palaikymą vienam iš prezidento rinkimų kampanijos dalyvių.

Jis paragino savo skaitytojus „atsispirti pavojingo demagogo sirenų dainai“ ir nebalsuoti už respublikoną Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

Nacionalinis laikraštis, kurio tiražas yra vienas didžiausių Jungtinėse Valstijose, per savo 34-erių metų gyvavimo istoriją anksčiau nėra oficialiai pareiškęs palaikymo nė vienam iš kandidatų.

Tačiau šįkart dienraščio redaktorių kolegija nusprendė išsakyti savo poziciją D. Trumpo ir jo varžovės demokratės Hillary Clinton (Hilari Klinton) kovoje dėl prezidento posto.

„Nematėme priežasties keisti savo požiūrio. Iki dabar“, – rašo „USA Today“.

„Šiais metais vienas iš kandidatų – respublikonas D. Trumpas – bendru Redakcinės kolegijos sutarimu yra netinkamas būti prezidentu“, – pažymi laikraštis.

„Nuo tos dienos, kai prieš 15 mėnesių paskelbė apie savo kandidatavimą, iki pirmųjų prezidento rinkimų kampanijos debatų šią savaitę D.Trumpas nekart pademonstravo, kad jam stinga temperamento, žinių, tvirtumo ir sąžiningumo, kurių reikia Amerikos prezidentui“, – rašo „USA Today“.

Dienraštis pateikia sąrašą su aštuoniais punktais, kodėl, jo nuomone, Niujorko milijardierius netinkamas būti Baltųjų rūmų šeimininku.

Pasak „USA Today“, D. Trumpas yra „nepastovus“, „nėra pasirengęs būti vyriausiuoju ginkluotųjų pajėgų vadu“ ir yra „serijinis melagis“.

Be to, jis „platina išankstines nuostatas“, „kalba neatsakingai“, aštrina nacionalinį dialogą, turėjo permainingą karjerą versle ir nėra atviras su rinkėjais tokiais klausimais kaip jo mokesčių deklaravimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
tikrai negalima balsuot už prastitutę klinton

DJ

DJ  portretas
Tie du mulkiuoti individai aplamai netinka šitam darbui !.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių