Latviai raginami nepirkti iš „Maximos“, kol nebus nubausti tragedijos kaltininkai

  • Teksto dydis:

Latvijos interneto socialiniuose tinkluose platinami raginimai nieko nepirkti „Maxima Latvija“ parduotuvėse, kol nebus nubausti 54 gyvybių pareikalavusios tragedijos Rygoje kaltininkai.

Socialiniame tinkle Draugiem.lv atsirado keli tokie raginimai. „Ne „Maximai“, kol nepasakysite atsakingų asmenų pavardžių“, - sakoma viename jų.

Taip pat skelbiami plakatai su „Maxima“ logotipu ir raginimu nubausti prie lapkričio 21 dienos tragedijos prisidėjusius statybininkus.

Kodėl dabar nesulaikius ... visų, prisidėjusių prie tragedijos (Rygos) Zuolitūdės (rajono prekybos centre) „Maxima“, ir nepradėjus tyrimo tik paskui? Juk visi vardai ir pavardės žinomi“, - rašoma kitame pareiškime.

Raginimai boikotuoti „Maxima“ taip pat platinami „Facebook“ ir „Twitter“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
maxima nekalta...kvailukai

ATSAKYKITE

ATSAKYKITE portretas
Vilniuje maximos piniguočiai planuoja maximos statybą po daugiabučių balkonais ir langais Sporto - Šeimyniškių gatvių sankirtoje, nors tam raštiškai PROTESTUOJA TŪKSTANČIAI miesto gyventojų, TOJE VIETOJE GYVENTOJAMS UŽTENKA veikiančių už 80 metrų prekybos centrų, bet ne piniguočiai naxališkai stumia šį miesto centrui ir gyventojams kenksmingą monstrą, DEJA tam pritaria ir zuoko savivaldybės galimai nusikalstama korumpuota kompanija - PRIEŠINSIMĖS VISAIS BŪDAIS, IKI EUROPOS TEISMŲ, kad piniguočiai neužterštų Vilniaus miesto centro, maximos piniguočiai pasakykite, kokiam Europos sostinės centre šiais laikais statomi didžiuliai prekybos monstrai, kurie nuodija gyventojus, užkemša gatves ir t. t., pasakykite visuomenei, kada jums pasibaigs begalinis liguistas noras turėti dar milijardus pelno lipant ant žmonių galvų, juk amžinybėn nenusinešite maišų pinigų, gal jums atrodo kad nusinešite, a ???

exklp

exklp portretas
nepakenktu ir norfos prie baltijos ziedo patikrinti pries desimt metu statybininkai pasakojo kad ten su stogu buvo kazkas negerai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių