Policija: sulaikytas įtariamasis, Kinijoje subadęs keturis amerikiečius

Viename Kinijos viešajame parke užpulti ir subadyti keturi amerikiečiai koledžo dėstytojai, pranešė jų darbovietė ir JAV valstybės departamentas.

Visi keturi nukentėjusieji yra Ajovos Kornelio koledžo dėstytojai, o į Kinija atvyko pagal akademinių mainų programą. Jų darbovietės teigimu, jie buvo sužeisti per „rimtą incidentą“.

Ajovos Kongreso narė Ashley Hinson socialiniame tinkle „X“ rašė esanti „pasibaisėjusi“ tuo, kad Kornelio koledžo darbuotojai buvo „žiauriai subadyti“.

Gubernatorė Kim Reynolds pranešė „dėl šio siaubingo išpuolio susisiekusi su Ajovos federaline delegacija ir valstybės departamentu“.

„Prašome melstis, kad jie visiškai pasveiktų ir saugiai grįžtų – melskimės ir už čia, namuose esančias jų šeimas“, – pridūrė ji.

JAV valstybės departamento atstovas nurodė, kad departamentui yra „žinoma apie pranešimus, jog Dziline Kinijos Liaudies Respublikoje buvo subadyti keli asmenys“.

Teigiama, kad šis incidentas įvyko pirmadienį.

Dzilino provincijos valdžia šio išpuolio kol kas nekomentavo.

Policija: sulaikytas įtariamasis

Antradienį Kinijos policija paskelbė sulaikiusi įtariamąjį, per išpuolį šalies šiaurės rytiniame mieste subadžiusį keturis amerikiečius universiteto dėstytojus.

„Įtariamasis, vardu ponas Cui, buvo suimtas tą pačią dieną“, kai pirmadienį įvyko išpuolis Dziline, sakoma vietos policijos pranešime ir priduriama, kad vyras yra 55-erių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu  portretas
kinai pakars pirmą paitakiusį ir tuo viskas bus baigta. Netikiu, kad 55 metų diedas pultų profesorius badyti. Kinai greit sensta, 55 yra sukriošęs senis. Kaip jis gali KETURIS subadyti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių