Norvegijos kronprincesės sūnus sulaikytas dėl smurto

  • Teksto dydis:

27 metų Norvegijos kronprincesės Mettės Marit sūnus savaitgalį buvo suimtas dėl įtarimų smurtavus prieš moterį, trečiadienį pranešė policija.

Mettės Marit sūnus Marius Borg Hoiby gimė 1997 metais iš santykių, užmegztų prieš jai 2001 metais susituokiant su būsimuoju Norvegijos karaliumi kronprincu Haakonu.

Policija sakė, kad ankstyvą sekmadienio rytą buvo iškviesta vienu Oslo adresu po naktį įvykusio konflikto viename bute.

Dėl šio incidento buvo suimtas daugiau kaip 20 metų vyras, kuris kitą dieną buvo paleistas iš areštinės, sakoma policijos pranešime.

„Kadangi keliose žiniasklaidos priemonėse buvo paskelbta, kad šis (asmuo) yra Marius Borgas Hoiby, policija patvirtina, kad būtent Hoiby yra įtariamasis šioje byloje“, – sakoma pranešime.

Policija nurodė, kad jis įtariamas padaręs „kūno sužalojimų ir žalos“. Moters tapatybės jie nepaskelbė, tik pasakė, kad tarp kaltinamojo ir nukentėjusiosios buvo „ryšys“.

Policija teigė neturinti „informacijos, kad nukentėjusioji būtų patyrusi rimtų sužalojimų“.

Karališkoji šeima incidento nekomentavo.

Nors M. B. Hoiby augino Mettė Marit ir Haakonas kartu su įsesere ir įbroliu, 20 metų princese Ingrid Alexandra ir 18 metų princu Sverre Magnusu, priešingai nei jie, jis neturi jokio oficialaus viešo vaidmens.


Šiame straipsnyje: Norvegijasuimtas princas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lexa filadelfiju

Lexa filadelfiju portretas
Kai princese tai santykiai kai paprasti zmoniai tai sugyventiniai

Anonimas

Anonimas portretas
ikalins su breivyku 2 bus linksmiau nemokama sanatorija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių