Surastas Irano prezidentą skraidinęs sraigtasparnis: kol kas jokių požymių, kad keleiviai būtų gyvi

  • Teksto dydis:

Iraniečių Raudonojo Pusmėnulio vadovas pirmadienį pranešė, kad rastas Irano prezidentą Ebrahimą Raisi (Ebrahimą Raisį) skraidinęs sraigtasparnis.

„Sraigtasparnis rastas. Dabar judame sraigtasparnio link“, – teigė Raudonojo Pusmėnulio vadovas Pirhosseinas Kolivandas (Pirhoseinas Kolivandas).

Jis nurodė, kad situacija nėra gera, tačiau detalesnės informacijos nepateikė.

Po to, kai buvo pranešta apie sraigtasparnio radimą, Irano valstybinė žiniasklaida pranešė, kad kol kas nėra jokių žinių apie tai, ar jame buvę žmonės yra gyvi.

„Radus sraigtasparnį, kol kas nebuvo jokių požymių, kad sraigtasparnio keleiviai būtų gyvi“, – pranešė valstybinė žiniasklaida. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>polit

>polit portretas
Ir 2000€ atlyginimu menesiui ane ne rubliais centais

polit prostitute sveikinu, centro gyventojai gali dziaugtis

polit prostitute sveikinu, centro gyventojai gali dziaugtis portretas
yranas skubos tvarka atgaline data apsipyles dziaugsmo asaromis gales pult i vakaru globalistu glebi.... ...dabar labai svarbu yranieciams atidaryt visas bazes ir su dziaugsmu naftos perdirbimo ymones uz 1 usd parduot amerikonam kad paskuj dziaugtis ir dziaugtis ir dziaugtis gerove ... nieko asmensiko tiesiog pasirasykit abonementa ir aferistiska sutarti elektrai vos 0.78Eur kwh su84men sutartimi...yra papildomu salygu...

> Dabar... - Tavo Tevai Debilai, kad toki Debila pagimde

> Dabar... - Tavo Tevai Debilai, kad toki Debila pagimde  portretas
.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių