„Ekrano“ treneris: „neišnaudojome visų progų“

Po pasibaigusių UEFA Čempionų lygos III kvalifikacinio etapo atsakomųjų rungtynių tarp Barysovo BATE ir Panevėžio "Ekrano", ekipos vyr. treneris Valdas Urbonas spaudos konferencijoje teigė, jog nepavyko sužaisti atakuojant taip, kaip norėjosi ir apgailestavo dėl neišnaudotų progų.

"Ekrano" vyr.treneris Valdas Urbonas: "Pirmiausia, noriu pasveikinti varžovus patekus į kitą etapą. Anksčiau esu minėjęs, jog turime šansų. Rungtynės parodė, jog progų turėjome, be to, rungtyniavome su vieno žaidėjo kiekybine persvara. Tačiau nesugebėjome varžovų baudos aikštelėje sužaisti taip, kaip norėjosi. Pernelyg daug momentų neturėjome, bet vis dėlto buvo galima tikėtis galutinio teigiamo rezultato. Rungtynių pabaigoje galbūt rizikavome, reikėjo tai daryti ir, žinoma, gaila, jog toks galutinis rezultatas. Dabar laukia rungtynės UEFA Europos lygoje, stengsimės kovoti šiame turnyre", - taip spaudos konferencijoje po pralaimėjimo kalbėjo "Ekrano" strategas Valdas Urbonas.

Priminsime, kad antradienį atsakomąsias 2011-2012 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynes Lietuvos čempionas Panevėžio "Ekranas" svečiuose 1:3 pralaimėjo Baltarusijos čempionei Borisovo BATE vienuolikei ir pasitraukė iš šio turnyro.


Šiame straipsnyje: V.UrbonasEkranasfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ctgio

ctgio portretas
Ekranas neisnaudojo ?;D Tai tada Bate isvis i tuscius vartus neimusdavo..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių