Savaitgalį pajūryje susirinko padelio entuziastai

  • Teksto dydis:

Palangoje, „Atostogų parko“ kortuose šeštadienį praūžė padelio turnyras, kurį organizavo „Priklausomi nuo padelio“. Turnyro organizatorės Viktorija ir Indrė sako, kad labai džiaugiasi, jog padelio turnyruose nori dalyvauti vis daugiau sportininkų: šį kartą susirinko beveik 100 žaidėjų iš visos Lietuvos miestų. 

Moterų „Start“ grupėje visas prizines vietas susišlavė kaunietės. Pirmoji vieta atiteko Karolinai Liepaitei ir Ievai Dapkutei, antroji vieta teko Inesai Vilčiauskienei ir Gintarei Reuscher, trečios liko Diana Anužė ir Sigita Skučaitė-Sipienė.

Moterų „Light“ grupėje triumfavo kaunietės Sigita Riabko ir Marija Venclovienė. Antros vietos laimėtojos vilnietės Justė Dambravaitė ir Evelina Narbuntovičė, trečia vieta atiteko vilnietėms Virginijai Šalkauskienei ir Erikai Viltrakienei.

Mišrių porų „Start“ grupėje pirma vieta atiteko kauniečiams Augustei Kazickienei ir Žygimantui Kazickui, antros vietos medaliai – taip pat kauniečiams Indrei Meiliūnei ir Giedriui Šalomskiui, trečios vietos medaliai – klaipėdiečiams Gintarei Imelytei ir Vytautui Preikšaičiui.

Organizatorių nuotr.

Mišrių porų „Light“ grupėje dominavo pajūrio žaidėjai, savo miesto vardą apgynė palangiškiai Tadas Tomkevičius ir Edita Kovarskė, ši pora susišlavė pirmos vietos prizus ir medalius, antrieji – klaipėdiečiai Ernesta Viskontaitė ir Martynas Tamašauskis, tretieji – vilniečiai Ineta Sandulaitė ir Povilas Kuniauskas.

Vakarą užbaigė stipriausia vyrų „Hard“ grupė. Net ir pasirodęs lietus neišgąsdino vyrų. Kauniečiai ir čia įrodė savo pranašumą. Pirmąja vieta džiaugėsi Andrius Bubnys ir Paulius Bliutas, antri ant pakylos lipo taip pat kauniečiai, Vaidas Palaikis ir Marius Misevičius, o trečia vieta atiteko kauniečiams Eimantui Sipui ir Arvydui Lauciui.

Dalyviai buvo gausiai apdovanoti rėmėjų dovanomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių