3x3 krepšinio rinktinė: kitos šalys pergalės neatiduos, turėsime patys pasiimti

  • Teksto dydis:

Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinės mintyse – olimpinės žaidynės. Trečiadienį į Paryžių išlydėta komanda dar sykį pakartojo, kad į gimtinę tikisi grįžti su medaliais.

Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinė pirmą kartą vyksta į olimpines žaidynes.

Keturiems krepšininkams trečiadienį buvo įteikti marškinėliai, su kuriais jie sieks medalių. 

„Norime, kad Lietuvos vėliava būtų aukštai pakelta ir atiduosime visą širdį bei save. Tikimės, kad fortūna atsisuks į mūsų pusę ir grįšime su medaliais“, – kalbėjo Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinės treneris Dainius Novickas.

Olimpinėse žaidynėse kovos tik aštuonios 3x3 rinktinės.

Ir nors federacija nekelia šiai rinktinei tikslų, prezidentas kalba apie apdovanojimus. 

„Žaidžia aštuonios komandos. Vyrai pagal reitingus yra trečioje vietoje. Pasaulyje turi aukštą reitingo balą ir yra visos galimybės iškovoti medalius“, – tikino Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vydas Gedvilas.

 

 

Lietuvos rinktinės kapitono pareigas eis Aurelijus Pukelis. Kartu su juo šaliai atstovaus Gintautas Matulis, Šarūnas Vingelis bei Evaldas Džiaugys. 

„Reikės atiduoti visas jėgas. Kitos šalys pergalės neatiduos, turėsime patys pasiimti. Viskas mūsų rankose. Manau, kad šiai dienai važiuojame siekti aukščiausių rezultatų“, – teigė Lietuvos 3x3 krepšinio rinktinės kapitonas Aurelijus Pukelis. 

Dėl aukščiausių vietų lietuviai kalba neatsitiktinai. Pagal reitingą lietuviai nusileidžia tik Serbijai ir Jungtinėms Amerikos Valstijoms. 

Olimpinis krepšinio turnyras prasidės kitą antradienį, lietuviai kovos su olimpiniais čempionais latviais. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu nu

Nu nu portretas
Norėti visada galima, bet bus kaip visada

patarimas

patarimas portretas
prancūzijoj labai šnapsas brangus , apsipirkit Lenkijoj.

pilietis

pilietis portretas
AR nebus taip, kad Novickio treniravimas be priešininku "studijavimo" ir prastas fizinis pasirengimas, kiš koja rinktinei ? Žiurekime kaip jis treniruoja "stengsimes, jei nepakiš kojos, atiduosime visas jegas, gal fortunabus musu puseje..."ir pnš.Be to, jau pirmuose macuose matyti kokie išsikvepe ir ciut judantys buna musiškiai. Prakaitas žliaugia upeliais,nespejama paskui priešininka, paniška baime matyti akyse,kaižaidžia su serbais ar nyderlandais...Latviai taip pat kieciau atrodo,kai laiko užspaude fiziškai nepasiruošusius musiškius. Gal treneris galetu euforijos lygi nuleisti žemiau ir...geriau ruoštis susitikimams,pradedant pirmuoju,kuris bus labai svarbus. Dažnas musiškiu susikaustymas bei stengimasisdaugiau kreipti demesi i stumdymasi, kenkia...Reikalingas balansas. Juk ne nepatyre,ne jauni esate...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių