„7bet-Lietkabelis” pratęsė sutartį su tituliniu rėmėju ir keičia logotipą

  • Teksto dydis:

Pasirengimą sezonui tęsiantis Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ klubas pratęsė bendradarbiavimą su lažybų bendrove „7bet“.

Prieš trejus metus prasidėjusi partnerystė pastaraisiais metais vis labiau stiprėja – jau trečią sezoną „7bet“ yra klubo titulinis rėmėjas, o šiame sezone bendrovės prekinio ženklo vardas bus matomas ne tik komandos pavadinime, bet ir logotipe.

„Su Panevėžio klubu kartu dirbame jau ketverius metus ir per tą laiką buvo iškovoti 4 medaliai. Jau kurį laiką „7bet-Lietkabelis“ yra top 3 klubas Lietuvoje, todėl neabejojame, kad ir penktaisiais, jubiliejiniais, mūsų bendradarbiavimo metais klubas lips ant pakylos atsiimti apdovanojimų. Didžiuojamės, kad šiųmetines pergales iškovosime būdami kartu ne tik klubo pavadinime, bet ir logotipe”, – įsišaknijusį bendradarbiavimą komentavo generalinis „7bet“ direktorius Justinas Šliažas.


„7bet-Lietkabelio“ krepšinio klubo direktorius Martynas Purlys akcentavo ilgametės partnerystės svarbą siekiant išsikeltų sportinių tikslų ir stiprinant klubo matomumą: „Labai džiaugiamės tęsdami bendradarbiavimą su vienu ryškiausių sporto pasaulio prekinių ženklų „7bet“. Klubas labai vertina jau ilgamečiu tapusį bendradarbiavimą, kuris padeda siekti aukščiausių rezultatų tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Esame dėkingi ir už tai, jog „7bet“ prisideda prie klubo iniciatyvų, kurios leidžia stiprinti bendruomenę ir pritraukti dar daugiau žiūrovų.“

Pasirengimą artėjančiam sezonui tęsiantis „7bet-Lietkabelis“ į pirmąją kovą oficialiose rungtynėse stos jau rugsėjo 21 d. namuose prieš Mažeikių „M Basket-Delamode“.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių