Iš geriausios Lietuvos krepšininkės lūpų – kirčiai rinktinės treneriui?

  • Teksto dydis:

Geriausia 2018 metų Lietuvos krepšininke išrinkta Kamilė Nacickaitė pratrūko socialiniame tinkle „Twitter“. Keliose vakar parašytose žinutėse ji taikėsi, panašu, į Lietuvos moterų rinktinės trenerį Mantą Šernių.

„Žmonės turi prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, užuot nuolat kaltinę kitus“, – dar pirmadienį tviteryje angliškai parašė K. Nacickaitė, tačiau nieko plačiau nekomentavo.

Vakar ji patalpino penkias žinutes, kurias skyrė Lietuvos krepšiniui – tai ji pati akcentavo vienoje iš žinučių.

„Jeigu mane pažįstate, žinote, kad krepšinis yra mano gyvenimas. Bet po šimts, jeigu jis nedaro manęs laimingos, tai niekas nepadarys“, – pradėjo K. Nacickaitė.

„Aš neleisiu vienam žmogui sugadinti mano meilės krepšiniui ir išsisukti nuo to. Neleisiu kištis į mano laimę ir karjerą. Taip, tai paslėpta žinutė (Lietuvos vėliava, kamuolys)“, – rašoma kitoje K. Nacickaitės „Twitter“ žinutėje.

„Nebetylėsiu. Pavargau nuo pralaimėjimų ir to, kad su manimi elgiamasi kaip su (išmatų paveikslėlis)“, – rašoma trečiojoje K. Nacickaitės žinutėje.

Praėjusią savaitę Lietuvos moterų krepšinio rinktinė pradėjo atranką į 2021 metų Europos čempionatą ir, nors iškovojo pergalę pirmosiose rungtynėse su Albanija, tačiau sekmadienį išvykoje 51:74 pralaimėjo itin svarbų mačą Turkijos krepšininkėms.

K. Nacickaitė abejose rungtynėse žaidė po 14 minučių ir dvikovoje su Albanija surinko 10 taškų, tačiau pataikė tik 3 metimus iš 9.

Rungtynėse su Turkija ji prametė visus 3 metimus, suklydo 4 kartus ir surinko minus šešis naudingumo balus.

„BasketNews.lt“ žiniomis, K. Nacickaitė per pastarąjį atrankos langą komandos viduje neslėpė savo kritinės nuomonės apie trenerį M. Šernių.

Lietuvos moterų rinktinė praleido du pastaruosius Europos čempionatus ir po triuškinamo pralaimėjimo Turkijoje jų šansai žaisti artėjančiose pirmenybėse taip pat stipriai sumenko.

Susisiekti su pačia krepšininke ir gauti jos komentarą apie šias žinutes nepavyko.

„Atsiprašau, turėjau išsilieti, – vakar paskutinėje žinutėje rašė K. Nacickaitė. – Bet pažadu, kad dabar būsiu kitokia. Nuo šiol mane matysite kitokią.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių