Į Kauną grįžęs I. Brazdeikis: būsime labai konkurencingi

  • Teksto dydis:

Šį tarpsezonį Kauno „Žalgiris“ sulaukė į komandos sudėtį po sezono pertraukos sugrįžusio Igno Brazdeikio. Eurolygoje būtent su „Žalgiriu“ debiutavęs žaidėjas, po sezono Pirėjaus „Olympiacos“ klube, nori vėl parodyti savo pajėgumą gimtojo Kauno klubo sirgaliams.

„Jaučiuosi tikrai palaimintas ir dėkingas už gautą galimybę čia sugrįžti. Man patiko būti čia pirmąjį sezoną. Turėjau daug gerų prisiminimų su savo komandos draugais, treneriais, sirgaliais. Nekantrauju, kada prasidės šis sezonas, esu pasiruošęs kovoti. Manau, kad lygiai taip pat yra nusiteikę ir komandos draugai. Visi nekantraujame pradėti sezoną“, – kalbėjo krepšininkas.

Praėjusio sezono išvakarėse I. Brazdeikis, dar buvęs „Žalgirio“ sudėtyje, sudarė sutartį su Pirėjo „Olympiacos“ klubu. Lietuvis sezono metu palaikė ryšį su pažįstamais veidais iš „Žalgirio“ bei klubo vadovybe. Kai situacija pakrypo link I. Brazdeikio sugrįžimo į Kauną, abi pusės greitai rado bendrą kalbą.

„Visada galvojau apie tokią galimybę savo galvoje, netgi tada, kai palikau Kauną. Kai sezonas su „Olympiacos“ įsibėgėjo, kai pamatėme, kokia trajektorija jis eina. Mintis apie sugrįžimą ėmė tapti realesne. Džiaugiuosi, kad buvo atliktas skambutis. Susidomėjimas buvo iš abiejų pusių ir viską pavyko įgyvendinti“, – aiškino žalgirietis.

„Žalgirio“ nuotr.

Praėjusiame sezone Eurolygoje Brazdeikis „Olympiacos“ gretose žaidė vidutiniškai po 11 minučių ir įmesdavo po 3,6 taško, atkovojo po 1,7 kamuolio ir rinkdavo po 2,4 naudingumo balo. Krepšininkas tikino, kad jautė galintis labiau prisidėti prie komandos žaidimo, todėl visą vasarą paskyrė ruošdamasis sugrįžimui ant parketo.

Mums reikia tik susidėlioti dalykus ir atrasti tarpusavio ryšį.

„Be jokios abejonės jaučiau, kad esu pajėgus nulemti rungtynių eigą, prisidėti prie pergalių. Taip galvojau būdamas ir ten, bet, deja, mano atveju taip nenutiko. Išties, esu išalkęs krepšinio. Dirbau visą šį tarpsezonį. Analizavau daug dalykų. Turėjau pirmą tokią vasarą, kada galėjau padirbėti, po kelių sezonų pertraukos žaidžiant rinktinėje. Galėjau šią vasarą analizuoti savo žaidimą ir paaugti kaip žaidėjas“, – tvirtino I. Brazdeikis. – Jaučiuosi puikiai. Jaučiu, kad per savo profesionalo karjeros metus jau išmokau, kaip svarbu rūpintis savo kūnu. Šią vasarą į tai pažiūrėjau itin rimtai. Esu pasiruošęs gerai fiziškai ir psichologiškai. Tikrai dėl to džiaugiuosi.“

Sugrįžęs į „Žalgirį“, I. Brazdeikis atrado daug naujų veidų komandos gretose. Krepšininkas tikina, kad kaip niekada gili Kauno komandos sudėtis nuteikia pozityviai prieš sezono pradžią.

„Turime labai daug talento šioje komandoje. Daug žaidėjų gali rinkti taškus. Manau, esame fiziška komanda. Niekada nežinai, kaip viskas bus, kol nepradėsi sezono. Bet labai smagu dėl šios komandos. Manau, būsime labai konkurencingi. Būsime pajėgūs laimėti rungtynes. Mums reikia tik susidėlioti dalykus ir atrasti tarpusavio ryšį. Visa kita bus puiku“, – aiškino I. Brazdeikis.

Taip pat žiūrėkite: Kauno „Žalgiris“ pradėjo pasiruošimą sezonui:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių