Klaipėdos Sporto bazių valdymo centro vadovės pareigas pradeda eiti I. Česnakienė

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio Klaipėdos sporto bazių valdymo centro direktorės pareigas pradeda eiti Inga Česnakienė, praneša miesto savivaldybė.

Naujoji vadovė sako sieksianti užtikrinti sklandų ir efektyvų sporto bazių administravimo procesą, pagerinti sąlygas bazėmis besinaudojantiems sportininkams bei sporto entuziastams.

„Sieksiu ne tik užtikrinti sklandžią veiklą bei deramą sporto bazių priežiūrą, bet ir kokybinio šuolio – su miesto vadovais jau aptarėme būtinybę sutvarkyti blogiausios būklės bazes, siekti efektyvesnio bazių panaudojimo, sudaryti galimybes sportuoti dar didesniam skaičiui klaipėdiečių“, – sako Inga Česnakienė.

Sporto bazių valdymo centrui keliamas uždavinys sėkmingai įdiegti šiuo metu Klaipėdos miesto savivaldybės perkamą naują sporto bazių rezervavimo sistemą. Taip pat bus siekiama ilginti sporto bazių darbo laiką, kad jomis galėtų pasinaudoti dar daugiau sportuojančiųjų.

Biudžetinė įstaiga Klaipėdos miesto sporto bazių valdymo centras organizuoja miesto sporto bazių ir sporto aikštynų priežiūrą bei tinkamą jų eksploatavimą, teikia šių bazių nuomos paslaugas, užtikrina tinkamą užimtumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Pavaduotoja skirti SOGŪNIENĘ !

Keistoka

Keistoka portretas
Kazino specialistė vadovaus sportui? Kažkaip nelabai suvokiama, bet gal lošimai- nauja sporto šaka? Kaip tam čempionui Stepukoniui sekasi, ar dar su apykoja? Gal sportas -"pramogų bankas"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių