Tynta nemokės, o bylinėsis

Dėl susidariusių sklolų kaunietis Aušrys Kriščiūnas, pramogų pasaulyje geriau žinomas kaip Tynta, priverstas bylinėtis su daugiabučius namus administruojančia bendrove.

Skola nuolat didėjo

Partizanų gatvėje butą turintis A.Kriščiūnas pakilo į kovą su Kaune gyvenamuosius namus administruojančia bendrove "City Service". Konfliktas tarp šoumeno ir bendrovės kilo, kai Tynta nesutiko mokėti įvairių mokesčių: už teritorijų priežiūrą, namo administravimą, stogo remontą.

"Nusipirkęs butą, "City Service" atstovams pasakiau, kad jų sąskaitos man netinka. Praėjusį rudenį "City Service" padavė mane į teismą. Sutikau iš dalies pripažinti skolą, tačiau ir toliau nemokėsiu už teritorijos tvarkymą. Šis mokestis buvo renkamas neteisėtai. Taip pat nemokėjau už namo administravimą. Ši paslauga atliekama netinkamai. Nemokėjau ir už stogo remontą, kurio visai nereikėjo, o atliktų darbų kokybė kelia abejones", – pasakojo A.Kriščiūnas.

Tynta tikino, kad "City Service" jį į teismą padavė už susidariusią 1600 litų skolą. Ją sumokėti A.Kriščiūnas atsisako iki šiol.

Laukia teismo sprendimo

"Teismas yra pripažinęs, kad Kaune teritorijų priežiūros mokestis buvo renkamas neteisėtai, bet bendrovės atstovai teisme aiškina, kad buvo sutartis su savivaldybės įmone "Panemunės butų ūkis", kuriai už teritorijų tvarkymą atiduodavo iš gyventojų surinktus pinigus", – piktinosi A.Kriščiūnas.

"City Service" atstovai pastebi, kad A.Kriščiūnas nemoka visų mokesčių, kuriuos bendrovė yra apskaičiavusi už atliktus darbus daugiabučiame name.

"Į sąskaitas įtraukiami visi atliekami darbai ir savivaldybės patvirtinti mokesčiai – šios sąskaitos neapmokamos. Teisme esame jį supažindinę su visais atliktais darbais. Skolą už teritorijos tvarkymą esame įskaičiavę kartu su kitais mokesčiais", – pasakojo "City Srevice" atstovas Vilius Mackonis.

Bendrovės atstovas teigė, kad galutinį sprendimą dėl konflikto su A.Kriščiūnu lems teismas.

Už skolą siūlo sušokti

V.Mackonis aiškino, kad su klientais, nemokėjusiais tik už teritorijų tvarkymą, bendrovė nesibylinėja, tačiau kitus mokesčius gyventojai privalo mokėti.

"A.Kriščiūnas man žinomas kaip šokėjas Tynta. Kažkada jis buvo politiku, bet nėra žinoma, kad jis būtų inžinierius ar stogo remonto specialistas. Galbūt A.Kriščiūnas neturi pinigų susimokėti už paslaugas? Gal galėtume jam pasiūlyti už skolą sušokti?" – ironizavo V.Mackonis.

Buvusi pramogų pasaulio žvaigždė A.Kriščiūnas pasakojo, kad norėtų suburti judėjimą, galintį pasipriešinti "City Service".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antis

Antis portretas
bonkutes myletoju burelio vadovas apsireiske.

Saunuolis TYNTA

Saunuolis TYNTA portretas
City Service yra sukurta babkes rinkti. Darbu nedaro o pinigus renka. kazkada ir man buvo siunciamos siunciamos saskaitos uz stogo remonta, kurio neromantavo, ir uz teritorijos tvarkos prieziura, kuria patys tvarkydavom. Dabar pakeiciau buta i nama, tai nesiuncia nieko... Pritariujudejimui, kada ir kur renkames?

ausrys krisciunas

ausrys krisciunas portretas
Aciu antie, as bent turiu drasos prisitatyti. O ponui V. Mackoniui noriu priminti kad esu baiges Kauno Technologijos Universiteta 1992 metais, iki pat baigimo buvau "inzinieriskiausio" Lietuvos universiteto studentu sajungos pirmininkas, ir TIKRAI TURIU INZINIERIAUS DIPLOMA. Kopija galie pasiziureti rastineje, o originala pas mane namuose, tik nelabai noreciau ta Jusu nekoki kvapeli pro duris ysileist. Savo ruoztu noreciau uzmesti aki i tamstos mokslu baigimo koki nors paliudijima. Nes tuo metu kai as sokau per TV, jus vietoj to kad mokytis kaip suprantu Bentski SOU ziuredavote.
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių