Vilniaus rajone griaunamas A. Boso namas

  • Teksto dydis:

Antradienį užfiksuota, kaip Vilniaus rajone, Aukštuolės kaime, pradėtas griauti verslininko Antano Boso namas.

Žinią apie vykdomus darbus pirmieji pranešė ir užfiksavo „Delfi“ žurnalistai.

ELTA primena, kad sprendimą, jog minėtas statinys turi būti nugriautas, dar metų pradžioje priėmė Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT)

LAT sausio 11 d. galutine neskundžiama nutartimi nurodė A. Bosui per 6 mėnesius pačiam nugriauti pastatus, o 90 proc. dėl to patirtų išlaidų jam turėtų kompensuoti Vilniaus rajono savivaldybė.

Tuo metu skaičiuota, kad preliminariai griovimo darbai turėtų kainuoti apie 150 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Naikina 90-ųjų atstovus! Paniatkės tikros baigėsi:) dabar nauja vaitvanagių karta užaugo! Žauresni nei 1990-ųjų! Laikais! Spjaučiau vietoj Algio ir pizdinčiau lauk iš čia:) iki mirties jis turi dar ir px:)

O

O portretas
AFERIŪGA! Cha cha..

Atvirai: jis tiesiog sunkus ligonis

Atvirai: jis tiesiog sunkus  ligonis portretas
Boso negerbia niekas. Turėjo kelias žmonas, iš jų pinigų ir gyveno, vaidino verslininką. Pirma jo žmona prekiautoja turgavietėse sugebėjo jam sukaupti startinį kapitalą. Antroji medikė jį nemokamai gydė. Bosas sunkus ligonis, nukamuotas liliputas su Napoleono kompleksu, protelį praradęs tremtyje, grįžęs jau kaip psichopatas. Ir tą nesunku suprasti vien pavarčius jo vardu išspausdintą monografiją apie vadybą. Iš to teksto nesunku suprasti, kiek studenčių triūsė prie teksto, kuris juokingas. Vadybos ten nėra nė kvapo, vien darželio pedagogų kliedesiai. Tik nieko nežinantis nei apie vadybos teoriją, nei praktiką kvailelis Bosas galėjo skelbti tokią rašliavą savo vardu. Žmogelis iš tuštybės tiesiog norėjo mokslo laipsnio ir jį nusipirko, nes už monografijos publikavimą mokslo laipsnis suteikiamas. Šis ligonis puikuojasi turtais ir trečia žmona. Juos visi ignoruoja. Nebežinodami kaip reklamuotis sugalvojo aferų su medikų teismais dėl skiepų paauglėms nuo gimdos kaklelio vėžio. Nuomonė čia.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių