Iš Baltarusijos į Lietuvą bandyta įvežti nelegalios kosmetikos

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Lavoriškių kelio poste muitininkai sulaikė garsių prekinių ženklų kosmetiką, nelegaliai bandytą įvežti iš Baltarusijos.

Kaip pranešė Vilniaus teritorinė muitinė, 61 metų Lietuvos pilietė D.K. iš Baltarusijos „Audi A3“ automobiliu atvyko vakare ir pasirinko žaliąjį kanalą įvažiavimui į Lietuvą, taip parodydama, jog prekių, kurios viršija neapmokestinamas normas, neveža. Tai ji vėliau patvirtino ir žodžiu.

Tačiau patikrinus automobilį mobiliuoju rentgenu, paaiškėjo, kad įvairiose jo vietose paslėpta kosmetikos priemonių. Jos rastos automobilio salone ir bagažinėje buvusiuose krepšiuose tarp drabužių ir asmeninių daiktų, rankinių kišenėlėse.

Kontrabanda vežti lūpų dažai, lūpų blizgesiai, blakstienų tušai, tualetiniai vandenys, kvepalai, pudros, akių šešėliai, kurie pažymėti garsiais prekiniais ženklais – „Chanel“, „Escada“, „Dolce&Gabbana“, „Givenchy“, „Dior“, „Lancome“. Bendra prekių vertė viršija 6 tūkst. litų.

Komercinės paskirties kosmetikos priemonės bei automobilis sulaikyti. Lietuvos pilietei surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas už kontrabandos gabenimą.


Šiame straipsnyje: muitinėprekėsprekių ženklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių