Kiaušinyje išsivolioję prancūziški skrebučiai, jautienos ir cukinijų pasimatymas kebabinėje, sriuba, kurioje morka kutena moliūgą, pyragu tapti svajojantis obuolių ir varškės apkepas. Norite dar daugiau netikėtumų virtuvėje?
Sveika ir subalansuota mityba kasmet vis labiau užkariauja lietuvių virtuves. Vis tik dietistė, sveikos gyvensenos konsultantė Indrė Trusovė tvirtina, jog nepakanka, kad maistas būtų vien tik sveikas. Be galo svarbu, kad gaminamas patiekalas būtų skanus ir kad jį būtų malonu valgyti, nes kitaip sveika gyvensena taps per prievarta kišama norma, o ne energijos ir džiaugsmo suteikiantys pokyčiai.
Skanūs ir maistingi pusryčiai visai šeimai suteikia ne tik jėgų, bet ir džiaugsmo – tuo įsitikinusios populiarių maisto tinklaraščių autorės, savo sekėjams internete pristatančios gardžių, gana greitai paruošiamų patiekalų idėjas.