V.Putinas išgelbėjo žurnalistus nuo tigro

Pasaulis jau žino, kad Vladimiras Putinas sugeba pilotuoti bombonešį, yra dziudo meistras ir prisiekęs žvejys, tačiau tikriausiai niekas nenutuokė, kad jis gali sutramdyti tigrą.

Rusijos žiniasklaida, pagarsėjusi dabartinio šalies premjero ir buvusio prezidento šlovinimu, pirmadienį pranešė, kad V.Putinas iššovė strėlę su raminamaisiais į tigrą, kuris sekmadienį ištrūko filmuojant gamtiniame rezervate.

Pasak naujienų agentūros "Interfax", Rusijos valstybinės televizijos "Vesti" žurnalistų komanda suvokė, kad mokslininkų sugauta penkerių metų amžiaus tigro patelė išsilaisvino iš kilpos, tačiau juos išgelbėjo staigiai sureagavęs V.Putinas.
"Dėl staigių veiksmų tigras buvo sustabdytas", - pranešė "Interfax".

Rusijos valstybinės naujienų agentūros "RIA Novosti" nuotraukose premjeras matomas pritūpęs šalia miegančio tigro ir laikantis šautuvą, šaudantį strėlėmis su raminamaisiais vaistais.

Premjeras lankėsi Usurijsko gamtiniame rezervate, esančiame Rusijos Tolimuosiuose Rytuose, norėdamas pamatyti, kaip gamtosaugininkai stebi ir tiria ten gyvenančius usūrinio porūšio tigrus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saverija

saverija portretas
čia tikras? o rezervato darbuotojai tam nebuvo pasiruošę?

Vytautas sakalauskas

Vytautas sakalauskas portretas
Man rodos tai eilinė reklaminė pozą.

saulius

saulius portretas
Ateties Supermenas :)))
VISI KOMENTARAI 10

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių