Kaune siautėjo raganos, velniai ir kraujasiurbiai zombiai

Helovino naktį Kauną užvaldė raganų, velnių ir kraujasiurbių zombių kariauna. 

Iš pradžių šventinis siautulys ketvirtadienį įsisuko prekybos centre "Mega", kur dūko patys mažiausieji. Vaikai galėjo išmėginti jėgas mumijos vyniojimo estafetėje, kraupiausio antkapio piešimo konkurse, baisiausios istorijos rinkimuose ir kitose kraupiose rungtyse. Šventę vainikavo vaiduoklių diskoteka.

O naktį vaizdai iš siaubo filmų persikėlė į miesto klubus ir barus, kur siautėjo šiurpūs numirėliai, užkeikimus kalbėjo raganos, o kraujo ištroškę vampyrai ieškojo aukų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEsaMOne

NEsaMOne portretas
na istikruju..kas per sh?? cia yra nacionaline svente ir nieko nepriimtino nera. Kitose net ir krikscioniskose salyse vsi be galo uzsidege svencia ir nematau nieko blogo susikurti tokia nuostabia svente. O visu sventuju diena eina DIENA po helovino ,taigi nera ko verkslendi kad raudoti jums trugdo..

senjora

senjora portretas
Negrazi ir svetima Lietuvai si nauja neaiski tradicija,Siom dienom kaip tik reiketu prisilaikyti ramybes ir susikaupimo, pagarbos visiems isejusiems anapilin.Nebutina verkslenti, tai jau kiekvieno asmeninis reikalas ,. mano nuomone, tas helovinas mums nepriimtinas, Jaunimas galetu paselti ir kitom dienom, nors jis selsta ir kiekviena diena nuo ryto iki vakaro. DEGRADACIJA IR BLOGAS AUKLEJIMAS !

teisingai

teisingai portretas
pavadinimą galima sutrumpinti - debilai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių